Bir Litre Gözyaşı Dizisi Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 2 Aralık 2018 : 14:17
0

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinin çekimleri nerede yapılıyor?

Bir Litre Gözyaşı dizisinin hastane sahneleri nerede çekilmekte? Bir Litre Gözyaşı dizisinde kullanılan hastane neresi? Bir Litre Gözyaşı dizisindeki üniversite nerede? Bir Litre Gözyaşı dizisi hangi üniversitede çekiliyor? Bir Litre Gözyaşı dizisindeki pastane nerede?

Başrollerinde Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Sanem Çelik ve Tolga Tekin gibi isimlerin yer aldığı Bir Litre Gözyaşı dizisi İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekiliyor.

BİR LİTRE GÖZYAŞI’NDAKİ OKUL NERESİ?

Serhan Şahin’in yönetmen koltuğunda oturduğu Bir Litre Gözyaşı dizisinin üniversite sahneleri İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü ile Yeditepe Üniversitesi’nde gerçekleştirilmekte.

PASTANE SAHNELERİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları izleyici ile buluşan Bir Litre Gözyaşı dizisinin pastane çekimleri ise Beykoz Kundura Fabrikası içerisinde kurulan bir platoda yapılıyor. Beykoz’da bulunan bu eski fabrikada bir çok dizi ve film çekimi gerçekleştiriliyor. Diziye özel olarak Beykoz Kundura Fabrikası’nda özel bir mahalle kuruldu.

HASTANE ÇEKİMLERİ NEREDE YAPILIYOR?

Dizide yer alan hastane bölümlerinin çekimleri ise Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çevresinde gerçekleştirilmekte. Bir Litre Gözyaşı dizisinin hastane çekimlerinin yapıldığı semt Üsküdar’da.

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bir Litre Gözyaşı dizisi, ünivesiteye hazırlanan Cihan (Miray Daner)’ın amansız bir hastalığa yakalanışı, anne ve babası ile birlikte bu hastalık ile mücadelesinin hikayesini ekranlara taşıyor.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü 2 Aralık Pazar günü Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

MİRAY DANER KİMDİR?

Miray Naz Daner, 15 Ocak 1999, İstanbul doğumlu Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Daner, Papatyam dizisinde 121 bölüm Metin Akpınar’ın torunu “Gonca”yı oynadı. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen’in küçüklüğünü canlandırdı.İlk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye’de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır.

MEDCEZİR’LE TANINDI, VATANIM SENSİN’LE PATLADI

Medcezir dizisinde Beren Beylice karakterini canlandıran oyuncu asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle yapmıştır.

GELECEĞİ ÇOK PARLAK

Genç ve güzel oyuncu genç yaşına rağmen oldukça önemli projelerde yer aldı. Miray Daner geleceği en parlak kadın oyunculardan biri olarak gösterilmekte.