Bir Litre Gözyaşı Cihan’ın Arkadaşı Hande Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 2 Aralık 2018 : 18:37
0

Pazar geceleri Kanal D‘de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinde Hande karakterini canlandıran oyuncu kim? Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan’ın en yakın arkadaşı Hande’yi kim canlandırıyor? Cihan’ın arkadaşı Hande’nin gerçek adı ne? Bir Litre Gözyaşı Hande kaç yaşında? Bir Litre Gözyaşı Hande’nin gerçek ismi ne? Bir Litre Gözyaşı Hande’nin boyu kaç?

Kanal D’nin herkesi gözyaşlarına boğan dizisi Bir Litre Gözyaşı genç oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Genç oyuncular Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu‘nun başrollerinde yer aldığı Bir Litre Gözyaşı dizisinde yan rollerdeki oyuncular da ilgiyle izleniyor.

Miray Daner’in canlandırdığı Cihan karakterinin en yakın arkadaşı olan Hande rolünde kim oynuyor?

Cihan’ın en yakın arkadaşı olan ve birlikte aynı üniversitede okuyan Hande’nin gerçek adı ise Nur Berfin Çiroğlu.

NUR BERFİN ÇİROĞLU KİMDİR?

22 Aralık 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Nur Berfin Çiroğlu Oğlak burcudur. Çiroğlu’nun boyu 1.66 kilosu ise 50’dir.

EĞİTİMİNE DEVAM EDİYOR

İstek Vakfı Bilge Kağan Fen Lisesi 2010 mezunudur. Eğitimine Boğaziçi Üniversitesinde devam etmekte olan oyuncu reklam filmlerinde rol alarak oyunculuğa adım atmıştır. Aynı zamanda mankenlik de yapmaktadır.

Soccer oynamayı çok seven güzel oyuncu, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Bunun sayesinde de yurt dışında pek çok yeri gezme imkanı bulmuştur. Spor ile çok yakından ilgili olan Nur Berfin Çiroğlu, voleybol, basketbol ve pilates yapmaktadır.

Nur Berfin Çiroğlu’nun bir erkek arkadaşı vardır. Bilgisayar mühendisi olan sevgilisinin adı Efe Helvacı’dır. Sevgilisi İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunudur.

İlk önemli işi Adını Sen Koy’dur. Dizide İpek rolünü canlandırmıştır.

Şu sıralar Bir Litre Gözyaşı dizisinde Hande Karakterini oynamaktadır.

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Sanem Çelik, Miray Daner, Mert Yazıcoğlu, Tolga Tekin, Mert Yazıcıoğlu, Revna Çolak, Görkem Mete Demir ve Helin Kandemirli gibi isimler rol almaktadır.

Medyapım prodüksiyonluğunda hayata geçirilen Bir Litre Gözyaşı dizisinin yönetmenliğini Serhan Şahin üstlenmiştir.