Behzat Ç.’de Yıldız Yağmuru Devam Ediyor! İşte Diziye Katılan Yeni İsimler


Güncelleme: 12 Mayıs 2019 : 22:35
0

Blu tv platformunda yeni bölümleri ile izleyici ile buluşacak olan fenomen dizi Behzat Ç.’nin kadrosuna her geçen gün birbirinden ünlü isimler katılmaya devam ediyor.

Erdal Beşikçioğlu‘nun hafızalara kazınan Behzat komiser rolü ile setlere geri döndüğü Behzat Ç. dizisinin çekimlerinin önümüzdeki hafta Ankara’da başlaması bekleniyor.

Yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın oturacağı Behzat Ç dizisi Star tv ekranlarında 96 bölüm yayınlanmıştı.

Behzat Ç. dizisi ile ilgili detaylar netleşmeye başladı. 6 sene önce final yaparak ekranlara veda eden Behzat Ç. dizisi üç sezon sürmüştü.

Yeni Sezon Kaç Bölüm Olacak?

İnternet üzerinden dizi izleme platformu olan BluTV’de yeni bölümleri yayınlanacak olan Behzat Ç dizisi 40 dakikalık dokuz bölümden oluşacak. Blu TV’den yapılan açıklamada yeni bölümlerin Temmuz ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

İşte Rol Alacağı Kesinleşen İsimler

Blu tv özel yapımı olarak izleyici ile altı yıl aradan sonra yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç. dizisinde oynayacak isimler belli olmaya başladı.

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer alacağı dizide Savcı Esra karakterine hayat veren Canan Ergüder Ece kısa bir rolle yer alıcak. Behzat Ç. dizisinde Şevket karakterini canlandıran usta aktör Ege Aydan da yeni bölümlerde görünecek isimlerden biri. Öte yandan Serhat Müdür karakteriyle diziye yeni katılan Ertuğrul Şakar kadroda dikkat çeken isimlerden biri.

Nejat İşler de Kadroda

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Behzat Ç’nin yeni sezonunda yer alacak diğer isimler Nejat İşler, Ahu Türkpençe, Güven Kıraç, İnanç Konukçu ve Atılay Uluışık olacak.

Birbirinden ünlü isimleri kadrosuna katmaya devam eden Behzat Ç. dizisi bakalım beklediği ilgiyi yeniden görebilecek mi?

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

Erdal Beşikçioğlu 5 Ocak 1970 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Oğlak burcu olan ünlü aktörün babası Ordulu. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın yeğenidir.

Erdal Beşikçioğlu, konservatuvardan sınıf arkadaşı oyuncu Elvin Beşikçioğlu ile 1991’den beri evlidir. “Derin” (d.2001) adında Bir kız çocuğu vardır.

1993 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olarak oyunculuk eğitimini tamamladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda müdür vekili olarak görev aldı. Ankara Devlet Tiyatrosu’nda görevine devam etti.

En bilinen yapımları arasında; Behzat Ç, Vali, Kurtlar Vadisi Filistin, Köprü, Barda, Es-es yer alır.