Avlu Zerrin Kim? Yeni Cezaevi Müdürü(Nergis Öztürk)


Güncelleme: 14 Eylül 2018 : 09:26
0

20 Eylül Perşembe günü yeni sezona başlayacak olan Avlu dizisinde cezaevi müdürü değişti.  Yeni cezaevi müdürü Zerrin karakteri ile karşımıza çıkacak. Zerrin karakteri kimdir, karakter analizi ve oyuncu hakkında bilgiler yazımızda.

Zerrin yeni müdür olarak cezaevinde görevine başlar. Cezaevindeki mahkumların kurdukları sisteme savaş açacak olan Zerrin kendi uygulamaları ile mahkumları dize getirmeye çalışacaktır. Mahkumlar ve cezaevi çalışanları arasında yeni gerilimlere sahne olacak olan yeni sezon bölümlerinde heyecan dorukta olacak.

[kirmizitext]Avlu Dizisi[/kirmizitext]nin fragmanında 2. Sezon senaryosu ile tüyoda verildi. Zerrin karakteri arkası dönük olarak yeni düzen hakkında bazı ipuçları da verdi. Arkası dönük olarak “Bu sizin dünyanız. Kuralları siz koydunuz. Sizin dünyanız duracak benim dünyamın ateşi yanacak” diyen Öztürk, heyecan dolu bir sezonun mesajını da vermiş oldu.

[kirmizitext]Avlu dizisi[/kirmizitext]nin 2. Sezonunda cezaevi müdür Zerrin karakterini canlandıran oyuncu Nergis Öztürk’tür. 12. Bölüm ile diziye giriş yapan Nergis Öztürk, aynı zamanda Altın Portakal ödülüne de sahip. Başarılı oyuncu, 1980 Kandıra doğumludur. Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan oyuncu Karagöz Neden Öldürüldü? İsimli film ile sinemaya adım atmıştır.

Oyuncu Cemal Toktaş ile evli olan başarılı oyuncu;  Körfez Ateşi, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, Barda, Kızlar Yurdu gibi dizi ve film projelerinde yer almış ve asıl zirveyi ise döneminde çok ses getiren “Hatırla Sevgili” dizisinde Ayla karakteriyle yapmıştır.

Nergis Öztürk’ün rol aldığı film ve dizi projeleri şunlardır; 2005 Körfez Ateşi,2005 Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?,2006 Barda,2006 Kızlar Yurdu,2007 Karayılan,2006 Hatırla Sevgili,2009 Kıskanmak,2010 Atlıkarınca,2010 Doktorlar,2011 Gişe Memuru,2012 Yeraltı,2012 Böyle Bitmesin,2012 Eve Dönüş: Sarıkamış 1915,2017 Bu Sayılmaz

[kirmizitext]Avlu Doktor Ayşegül Kimdir? Gerçek Adı ve Karakter Analizi! <<<tıkla[/kirmizitext]