Avlu Son Bölümde Çalan Şarkı? Kim Söylüyor?


Güncelleme: 22 Kasım 2018 : 22:17
0

Avlu 21.Bölüm Özeti.. Avlu dizisi 21.bölümde neler yaşandı? Avlu 22.Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Avlu yeni bölümüyle 22 Kasım 2018 Perşembe günü saat 20:00’da izleyicisiyle buluştu. Perşembe gününün iddialı dizilerinden Avlu 21.bölümde neler yaşandı?

Avlu 21.Bölüm Özeti!

Deniz’in beklenmeyen hamlesi cezaevi içinde ve dışında fırtınalar kopmasına neden olmuştur. Zerrin, öfkeden deliye dönmüş, Kudret korkudan ne yapacağını şaşırmıştır. Tüm cezaevi nefesini tutmuş bir ses, bir haber beklemektedir. Deniz, sürpriz bir ismin de yardımıyla hedefine adım adım yaklaşmaktadır. Fakat hesaba katmadığı haince kurulmuş bir tuzak onu beklemektedir.

Avlu 20.Bölümde Neler Olmuştu? Özeti!

Zerrin, Savcı ve Bakanlık Müsteşarının da gelmesiyle tavukların içerisinde uyuşturucu bulacakları ümidiyle aramayı başlatır. Ancak hiç beklemediği şekilde tavukların içinden uyuşturucu yerine bambaşka şeyler bulur. Savcı ve müfettiş yaşanan bu rezalet karşısında Zerrin’e hesap sorarlar.
Zerrin yaşanan bu fiyasko karşısında ne yapacağını şaşırır. Müfettiş ve Savcının sözleri çok ağırdır. İkisi odasından çıktıktan sonra tam anlamıyla delirir. Zerrin bunun intikamını kendince almanın hesaplarını yapar. Özlem’e Deniz’i Kudret’in olduğu koğuşa aldırması talimatını verir. Gardiyan Murat Zerrin’in kararını açıklayınca Ayça ve arkadaşları çılgına dönerler ama Deniz kabul eder.

Avlu 21.Bölümde Çalan Şarkı? Kim Söylüyor? Sözleri Nasıl?

Bölümde çalan şarkının ismi “Bekle Beni Küçüğüm”dür. Şarkıyı söyleyen kişi ise “Çağdaş Türkü” dür. İşte şarkının Sözleri..

Bekle beni küçüğüm
Umudu karartmadan
Sevinci yitirmeden
Döneceğim bir gün bekle beni

Ama acılara alışılmaz
Bir şeyler var değişecek
Bir şeyler var değiştirmemiz
Gereken önce
Acılardan başlanacak

Sen türkülerimi söyle ve
Gülümse küçüğüm
Umudun ırmağıyla yeşerecek
Hasretin bozkırları

Ama acılara alışılmaz
Bir şeyler var değişecek
Bir şeyler var değiştirmemiz
Gereken önce
Acılardan başlanacak

Mapushanenin türküleri
Hüzünlüdür biraz
Burkulmasın yüreğin
Sızlamasın için sakın bekle beni

Ama acılara alışılmaz
Bir şeyler var değişecek
Bir şeyler var değiştirmemiz
Gereken önce
Acılardan başlanacak