Avlu Psikolog Melis Kim? Gerçek Adı Ne? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 29 Mart 2018 : 16:10
0

Avlu dizisi Karakuyu Cezaevi psikoloğu Melis kim? Gerçek adı ne? Tanıtım fragmanlarıyla büyük ses  getiren Avlu dizisi 29 mart perşembe ilk bölümü ile görücüye çıktı. Hikayesiyle izleyenlere bambaşka bir dünyanın kapısını aralayan Avlu dizisi Melis kim? Cezaevi psikoloğu olarak dikkat çeken Melis karakterine hayat veren oyuncu hakkında merak edilenler haberimizde…

Uzun süren tanıtımların ardından yayın hayatına başlayan Avlu dizisi muhteşem kurgusu ve olay örgüsüyle izleyenleri etkisi altına almayı başardı. Dizinin bütün karakterleri, hikayeleri ve neden kader mahkumu oldukları seyirci tarafından merak edildi. Dizide kilit bir karaktere hayat veren Psikolog Melis kim?

Avlu dizisi Melis, disiplinli, işini en iyi şekilde yapan başarılı bir psikologdur. Onun bu kadar başarılı olmasında en büyük  etki annesidir. Annesi Melis’i bir çocuk ve evlat olmak dışında bir proje ve kobay olarak görmüştür. Gideceği okuldan, arkadaşlarına, mesleğinden kariyer planlamasına kadar hayatının her detayına annesi karar vermiştir. Melis’te annesinin tüm direktiflerine kurallarına ve isteklerine itiraz etmeden uymuş ve hayatı boyunca her alanda başarılı olmuştur.

Bu çerçevede yetişen Melis’in hayattaki en büyük korkusu başarısız olmak. Cezaevinde psikolog olarak görev yapan Melis buradaki insanların cezalandırmaktan ziyade hayata kazandırmayı ilke edinmiş bir görev insanı. İnsanlara  suçu ne olursa olsun tarafsız yaklaşıyor. Herkesin içinde mutlaka iyi bir insan olduğuna inanan Melis bunu ortaya çıkarmak için elinden geleni yapıyor.

 

Avlu psikolog Melis kim sorusunu yanıtladıktan sonra bu karakteri başarıyla yerine getiren Deniz Barut’un hayatı hakkında detaylı bir analiz yapalım. Deniz Barut, 29 mart 1983 yılında Denizli’de dünyaya gelmiştir. 1.70 boyunda, 60 kg ağırlığında ve yengeç burcudur. Lise eğitimini Denizli’de tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesinden mezun olmuştur.

1997 yılında katıldığı Elit Model Of Turkey yarışmasında birinci olmuştur. Bu sayede oyunculuk ve modellik teklifleri almıştır. Kariyerine oyuncu olarak devam etmeye karar vermiş ve Şahika Tekand sanat Merkezinde oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştır. Deniz Barut, ilk görüşte aşık olduğu yönetmen sevgilisi Şafak Bakkalbaşıoğlu ile 20015 yılında evlenmiştir. Çiftin 2 de çocukları vardır.

İlk dizi deneyimini Kaybolan Yıllar isimli diziyle yaşamıştır. Ardından Kızlar ve Anneleri, Lale Devri ve son olarak da Kara Para Aşk dizisinde Tayyar’ın sevgilisi Pınar karakterine hayat vermiştir. Güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Deniz Barut iş dışında vaktinin çoğunu ailesiyle geçirdiğini söylüyor.

Avlu dizisi psikolog Melis karakterine hayat veren oyuncu Demet Evgar ve Nursel Köse gibi duayen isimlerle birlikte çalışmaktan oldukça mutlu olduğunu dile getiriyor. Kendisine Avlu psikolog Melis rolüyle başarılar dileriz.