AVLU DİZİSİNE ÇUKUR’DAN TRANSFER GERÇEKLEŞTİ!


Güncelleme: 11 Şubat 2019 : 00:51
0

Perşembe akşamları Star’da yayınlanan, başrollerini Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray gibi oyuncuların paylaştığı ve izlenme rekorları kıran Avlu dizisine sürpriz bir transfer meydana geldi. İşte Detaylar…
ZEYNEP KUMRAL AVLU DİZİSİNDE!
Geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde “Nedret” karakterine hayat veren ve sezon finalinde ölerek ayrılan, Zeynep Kumral’ın “Avlu”nun yeni bölümlerinde rol alacağı söyleniyor. Ancak, hangi rolle izleyici karşısına çıkacağı henüz netleşmiş gözükmüyor. Bununla ilgili bilgi edindiğimizde sizlerle paylaşacağız. Şimdi Zeynep Kumral kimdir? Daha önce hangi yapımlarda rol aldı? Açıklayalım..
ZEYNEP KUMRAL KİMDİR?
Oyuncunun 1975 yılında İstanbul’da doğduğu bilinmektedir. Lisans eğitimini ise, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamlamıştır. Dizi oyunculuğu ile tanışması 1999 yılında, yapımcı ve senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği, Ayrılsak da Beraberiz isimli diziyle olmuştur. Sonrasında, Sağır Oda, Düğün Şarkıcısı, Gölgesizler, Paramparça aşklar gibi yapımlarda farklı karakterlere hayat vermiştir. 2011 yılında uzun ömürlü olmayan Şüphe , 2014 yılında da gene kısa süren Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Belli bir tarihe kadar, rol aldığı yapımların kısa sürmesi dikkat çekmektedir. Ancak, üç sezon boyunca Paramparça dizisinde “Ayşin” karakterini canlandırmıştır. 2017 senesinde, Meryem dizisinde rol almıştır. En son gözüktüğü yapım ise halen Show’da devam eden “Çukur” dizisi olmuştur.
Şimdi Avlu dizisinde en son neler yaşandı? Hatırlayalım
29.BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Kendi adaletini sağlamaya çalışan kadınların hikayesini konu alan Avlu dizisinde, son bölümde de şaşırtıcı gelişmeler meydana geldi. İşte detaylar…
Deniz içlerinde bir köstebek olduğunu düşünmekteydi. Ancak, kim olduğunu bir türlü öğrenememişti. Bu nedenle de, kendini sürekli olarak diken üstünde hissetmekteydi. Beklemediği anda, koğuşa gelen yeni mahkûm da, Deniz’in şoka girmesine sebep oldu.
Azra cephesinde de olaylar durmadı. Özgürlüğünün üstüne geçmişinden uzanan, karanlık bir gölge düştü. Beklemediği hamleyle neye uğradığını şaşıran Azra’nın, arkasındaki tek engelin bu olmadığını anlaması da çok uzun sürmedi. Zerrin’de diğer taraftan, eline geçen dosyalar sayesinde, Azra için bir sürpriz hazırlığına başladı.
Avlu dizisinin 30.Bölüm fragmanı için tıklayınız.