Avlu Dizisinden Kim Kovuldu? Ünlü Oyuncudan Şok Açıklamalar


Güncelleme: 24 Kasım 2018 : 18:02
0

Star tv’nin iddialı dizilerinden Avlu‘ya bu sezon dahil olan ünlü oyuncu için şok karar! Avlu dizisinin 2. sezon kadrosuna dahil olan Sevda Dalgıç‘ın kadrodan çıkartıldığı açıklandı.

ŞOK AÇIKLAMALAR

Perşembe akşamlarının iddialı dizilerinden Demet Evgar‘ın başrolünde yer aldığı Avlu dizisi oyuncularından Sevda Dalgıç’tan şok açıklamalar.

BADE KARAKTERİNİ CANLANDIRMIŞTI

Avlu dizisinde Bade karakterini canlandıran Sevda Dalgıç yaşadığı sağlık sorunu bahane gösterilerek dizinin kadrosundan çıkartıldığını iddia etti.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN MESAJ

Avlu dizisinin ‘Bade’si Sevda Dalgıç, diziden çıkartılması ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlandı.

‘OYUNCUNUN HASTA OLMA LÜKSÜ BİLE YOK’

Konu ile ilgili açıklama yapan Sevda Dalgıç “Oyuncu kadrosuna bu sezon dahil olduğum Avlu dizisinin çekimlerine ameliyatım nedeniyle 2 hafta doktor raporlu olarak ara verdim. Sağlığıma kavuştuktan sonra diziye dönmek istediğimi söyledim.Ancak karşı taraftan net bir cevap alamadım. 2 hafta boyunca hikayede karakteri oyaladılar. Israrlarım sonucu Bade karakterinin hastalık süreci uzadığı için diziden çıkarıldığımı söylediler. Bu durumda anlıyorum ki bir oyuncunun hasta olma lüksü bile yok. Kamuoyuna duyurulur”dedi.

ACİL AMELİYATA ALINDI

Avlu dizisinin oyuncu kadrosuna bu sezon Bade karakterini oynamak üzere dahil olan oyuncu Sevda Dalgıç 2 hafta önce sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvurdu. Yapılan muayene sonucu vücudunun enfeksiyon kaptığı belirlenen Dalgıç ameliyata alındı.

DOKTORLAR İKİ HAFTA RAPOR VERDİ

Doktorların 2 hafta rapor verdiği oyuncu Sevda Dalgıç dizinin oyuncu kadrosundan çıkarıldı.

AVLU DİZİSİNİN KONUSU NE?

Başrollerinde Ceren Moray, Demet Evgar, Nergis Öztürk, Nursel Köse, Kenan Ece, Ayça Damgacı gibi isimlerin yer aldığı Avlu dizisi bir hapishanede yaşananları izleyiciye aktarıyor.

SEVDA DALGIÇ KİMDİR?

Sevda Dalgıç, 1984 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Bölümünde tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında rol aldığı Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteri ile yaşamış; Nizama Adanmış Ruhlar ve Öğretmen Kemal dizilerinde rol almıştır.

Sevda Dalgıç son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Avlu dizisinde Bade karakterini canlandırmaktadır.