Avlu Dizisi Nursel Köse Kim? Yaşı, Sevgilisi, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 4 Şubat 2018 : 01:14
1

Avlu dizisi Nursel Köse kim? Tanıtım fragmanları art arda yayınlanan Avlu dizisi ekran macerasına başlamak için gün sayarken dizinin  oyuncu kadrosunda yer alan Nursel Köse kim sorusu izleyenler tarafından merak edildi. İşte Avlu dizisi oyuncu kadrosu detaylı karakter analizi…


Avlu Dizisi Nerede Çekiliyor? Hapishane Nerede


Hayatın konusu ve kaliteli oyunciçinden u kadrosuyla dikkat çeken Avlu dizisi şimdiden ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Yayın tarihi henüz kesinleşmeyen dizinin dram yüklü hikayesi izleyenleri derinden etkilemeye hazırlanıyor. Star Tv için özel olarak hazırlanan Avlu’nun yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu yer alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı ve Ruçhan Çalışkur, Deniz Barut,Eslem Akar, Şeyla Halis, Ayça Damgacı, Onuryay Evren Tan, Hülya Şen, Ümmü Putgül, Efsane Odağ, Mihrimah Cankur, Çiğdem Benli, Billur Pınar Yılmaz, Hüseyin Turunç  gibi alanında usta isimler yer alırken dizinin yapımcılığını Limon Film üstleniyor.

Senelerin dilsiz ve sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışan bir kadının ceza evine girişini ve yaşadıklarını konu alan dizide aynı şeyleri yaşayan kadınların bir nebze farkındalık yaratmasını sağlayacak bir dizi. Dizide birbirinden değerli oyuncular yer alırken Avlu dizisi Nursel Köse kim? Nursel Köse’nin Avlu dizisindeki rolü nedir? İşte detaylar…

Avlu Dizisi Nursel Köse Kim?

Nursel Köse 1970 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. 17 yaşında eğitim için Almanya’ya yerleşmiştir. Köln Üniversitesinde Mimarlık okuduktan sonra bir süre mesleğini yaptı. Daha sonra oyunculuk yapmaya karar veren Nursel Köse Paramparça dizisiyle adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. Başlıca rol aldığı projeler, 72. Koğuş, Ver Elini Türkiye, Kavak Yelleri, Kartallar Yüksek Uçar, Yaşamın Kıyısında, Sessiz Gece, Anam Anam, ve Yasemin adlı projelerde almıştır. Başarılı oyuncu Nursel Köse’ye Avlu dizisindeki rolüyle başarılar dileriz.

 

Comments are closed.