Avlu Dizisi Hatice Kim? Nereden Hangi Diziden Tanıyoruz?


Güncelleme: 14 Nisan 2018 : 22:24
0

Avlu dizisi 4. bölümü ile ekrana gelirken her yeni bölümde yeni bir karakter tanıyoruz. Dizinin 4. bölümünde ön plana çıkan Hatice kim? Kudret’in yandaşlarından biri olan Hatice’nin gerçek adı, oynadığı diziler ve özel hayatına ilişkin bilgiler merak edildi. İşte Avlu dizisi Hatice Kim? Nereden hangi diziden tanıyoruz?

Star TV’nin sevilen aksiyon ve gerilim dizisi Avlu, sıra dışı konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla sezona başarılı bir giriş yaptı. Dizi sezon ortasında başlamasına rağmen reytinglerde zirveyi zorlayan yapımlar arasında yer alıyor. Avlu dizisi Hatice kim? Hatice Kudret’in ekibinden bir mahkumdur. Geçtiğimiz bölüm Nihal müdürün bilekliğini Deniz’in odasına saklayan Hatice dizide ön plana çıkmaya başlıyor.

Avlu dizisi 4. bölümde Hatice cezaevinin yeni müdürü tarafından sorguya çekiliyor. Ve kendisine Deniz’in odasına bilekliği onun koyup koymadığı soruluyor. Avlu dizisi Hatice kim sorusu bu noktada izleyenler tarafından merak edildi ve araştırıldı. Avlu dizisi Hatice karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Merve Atılmış’tır.

Merve Atılmış Kimdir? 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu almaya karar verdikten sonra Ayla Algan ve Alper Yakıcı’dan özel oyunculuk eğitimleri almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Eyvah Eyvah 2 sinema filminde rol alarak yaşayan Merve Atılmış, Niyazi Gül Dört Nala ve Hükümet Kadını filmlerinde de rol almıştır. Canımın İçi isimli diziyle ilk dizi oyunculuğu deneyimini yaşamıştır. Akabinde Büyük Sürgün Kafkasya dizisinde rol almıştır. Karakteristik yüz hatları ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Merve Atılmış 1.70 boyunda ve 60 kg ağırlığındadır.

Günümüzde Star Tv ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Ceren Moray, Nursel Köse, Demet Evgar, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı, Rüçhan Çalışkur, Şeyla Halis, Çağdaş Onur Öztürk, Deniz Barut, Onuryay Evrentan, Eslem Akar, Ayça Damgacı gibi bir çok başarılı  ismin yer aldığı Avlu dizisinde Hatice karakterine hayat vermektedir.