Avlu Deniz Öldü mü Ölecek mi? Senaryo Değişti mi?


Güncelleme: 5 Ekim 2018 : 09:01
0

Avlu da her geçen gün hayat zorlaşırken Zerrin ve Azra’nın savaşı büyümeye devam ediyor. Alp sahneleri dozunu arttırarak bizleride içine çekmeye başladı. Alp’in bir planı var ve Deniz’i öldürmeye çalışacak. Peki Deniz ölecek mi? Alp’in planı ne?

Peki biraz Avlu’nun yeni senaryosundan bahsedelim. Zerrin’in, Azra ve ekibine yaptığı psikolojik savaş tehlikeli olacak. Deniz’in intikam mevzusunu fazla abarttıklarını düşünüyorum. İntikam yerine Deniz’in kendi ekibini kurmuş Azra ile düşmanlıklarını izlemeyi tercih ederim…

Zerrin müdüre’nin tehlikeli olması beni korkutmuyor değil. Her an birini öldürebileceğini düşünmeye başladık…

Bir hapishane müdüresini bu raddede kötü ve tehlikeli olması inandırıcı değil artık. Keşke bu karakteri bir mahkum olarak oynatsaydılar, daha çok tutardı. Dizinin en gereksiz yerleri Alp sahneleri. Uyuşturucunun bu kadar gözükmesi ve göze batırılması çok yanlış. Bu karakter en kısa zamanda diziden ayrılmalı çünkü; Alp’in yaşamasıyla Deniz’in Azra’yla olan intikamını izlememize engel olacaktır.

Azra ile Deniz sahnelerini o kadar çok özledimki, neredeyse bölüm boyunca hiç yanyana gelmiyorlar. Anladık Deniz’e bir yol çiziyorsunuz ama bunu Azra’dan uzak yapmayın. Deniz’in Alp’in boğazına saldırması dizinin en ilginç sahnesiydi. Bir Hapishanede böyle olayların olması tabi ki hayal ürünü ama biraz daha hafifletilsin.

Dizinin ana konusu olan müdürenin katili kim? Konudan o kadar uzaklaştılar ki katili bulmayı unuttular. Bir konuyu halletmeden diğer konuya geçmek adetleri galiba ama Yanlış!!! Şimdi diyeceksiniz hep eleştirdin. Tabiki övülecek bir dizi ama yanlışları görmezlikten gelmek büyük bir yanlış.

Zerrin’in Deniz’den aldığı intikam tüylerimizi diken diken yaptı. Bu karakteri fazla duygusuzlaştırmış, senaristler fazla gidiyor.Deniz artık Zerrin’i bile öldürse şaşırmam! Hapishaneye 1 dakikada adam sokmak o kadar kolay mı? Alp fazlasıyla süresini doldurdu. Deniz ve Alp’in intikam mevzusu çok sıktı, bitirin artık. #Avlu mu? Yoksa Yol Geçen Hanı mı? Anlamadım Gitti….