Avlu Deniz Kim? Gerçek Adı Ne? Yaşı Kaç? Sevgilisi Var Mı?


Güncelleme: 28 Mart 2018 : 04:04
0

Avlu dizisi, Demet Evgar gibi başarılı bir isimi kadrosunda bulundurarak zaten yayın hayatına 1-0 önde başlıyor. Avlu dizisinde Deniz karakterine hayat veren Demet Evgar, hepimizin yakından tanıdığı bir oyuncu. Bir Erkek Bir Kadın sitcom projesiyle uzun yıllar evlerimize misafir olan oyuncu Avlu dizisinde Deniz karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. İşte Avlu Deniz kim sorusunun detaylı karakter analizi.

Avlu dizisi Deniz, Karakuyu ceza evinde binlerce kader mahkumundan biridir. Star Tv ekranlarında 29 mart perşembe yayın hayatına başlayan dizi gerçekten ekranlara farklı bir soluk getirecek. Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu’nun yer aldığı dizide Demet Evgar Deniz karakterine hayat veriyor.

Avlu dizisi Deniz üniversite okuyan aklı başında, heyecanlı, hayat dolu bir genç kızdır. Bir gün yolu Hakan’la kesişir. Hakan müzikle uğraşan, nazik, kibar ve sanatın verdiği naiflikle yetişmiş bir gençtir. Hakan bu özellikleriyle Deniz’i kısa sürede etkilemeyi başarmıştır. Birbirlerine deli gibi aşık olan Deniz ve Hakan üniversite biter bitmez evlenirler. Her şey yolunda giderken Hakan’ın annesi vefat eder. Annesinin vefatı üzerine ablası Nilgün’ün direktiflerine göre hareket etmeye başlayan Hakan, Deniz’e şiddet uygulamaya başlar.

Şiddetin dozu zamanla artar. Deniz artık gördüğü şiddete alışmıştır. Taki Hakan kız Ecem’e vurmaya kalkana kadar. Hayattaki en kıymetli varlığı olan Ecem’e el kaldırması Deniz için bardağı taşıran son damla olur. Kızına yapılan müdahaleye dayanamayan Deniz kocasına karşı gelir. Alkollü olan Hakan Deniz’in darbesiyle yere serilir. Bundan sonra Deniz’in hayatı bambaşka bir boyut alır. Hakan ölmemiştir fakat Deniz kendi adaletini sağlamaya çalışırken Hakan’a zarar vermek zorunda kaldığını adalete bir türlü ispatlayamamıştır. Deniz için artık bambaşka bir hayatın kapısı açılmıştır.

Deniz 15 yıl hapse çaptırılmıştır. Bugüne kadar hiç görmediği ortamda farklı insan tipleriyle hayatta kalma mücadelesi verecektir. Deniz başlarda diğer mahkumlar tarafından çok ezilecek fakat zamanla kendini korumayı ve başını dik tutmayı öğrenecek. Bütün kötülüklerle baş etmeyi öğrenen güçlü bir kadın izleyeceğiz. Tabi en önemlisi kızının hasretiyle yanan bir annedir Deniz.

Avlu Deniz kim sorusunu yanıtladıktan sonra Demet Evgar kimdir sorusuna geçebiliriz. Demet Evgar, son olarak Aile Arasında isimli filmde rol almış ve üstün bir performans sergilemiştir. Her zaman ekranların aranan yüzlerinden biri olmayı başarmıştır. Şimdilerde Avlu dizisi Deniz rolüyle gündemde olan oyuncu kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı ve oynadığı diziler neler sorularıyla en çok araştırılan isimlerden. Demet Evgar 19 Mayıs 1980 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. Aslen Arnavut Kökenlidir.

Oyunculuğa henüz 17 yaşındayken Manisa’daki amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu’nda adım atmıştır. Sahneye ilk sahne deneyimini Ray Cooney’nin Kaç Baba Kaç oyunuyla yaşadı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nüden mezun oldu. Konservatuvar eğitim almaya devam ederken arkadaşlarıyla Tiyatro Kılçık adında bir topluluk kurmuştur.

Bu toplulukta sadece oyuncu olaak çalışmadı aynı zamanda oyun yazarı olarak da görev aldı. Üniversiteden mezun olduktan sonra profesyonel oyunculuk jayatı başladı. Kenter Tiyatrosu’nda ‘Aşk Çemberi’ adlı oyunda ve “Tiyatro Kılçık”ta “Takanlar ve Takılanlar” ve “Ayşegül Hindistan’da” isimli  oyunlarda rol almıştır. 2009 yılında Kent Oyuncuları tiyatrosunda Mehmet Birkiye yönetmenliğinde sahnelenen Cimri isimli oyununda Elise karakterine hayat verdi. Bu rol ile 2010 yılında düzenlenen 8. Tiyatro Ödülleri ödül töreninde Yılın Kadın Oyuncusu ödülünü almaya hak kazandı.

Demet Evgar’ın rol aldığı başlıca projeler; Çınaraltı, Erkekler Ağlamaz, Bütün Çocuklarım, Aslı İle Kerem, Yedi Numara, Emret Komutanım, 1 Erkek 1 Kadın ve Vatanım Sensin. Özellikle 1 adın 1 Erkek dizisiyle izleyenlerin kalbine taht kurmuştur. Son olarak Gülse Birsel’in yazdığı ve oynadığı Aile Arasında filminde başrol paylaşmıştır.

Avlu Deniz kim, Avlu Deniz kimdir, Avlu dizisi Denizin hikayesi ne sorularını sizler için yanıtladık. Siz Avlu dizisini Nasıl Buldunuz? Demet Evgar’ın Avlu dizisindeki performansını nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.


Avlu Reyting Sonuçları Nasıl? İzlendi Mi Tuttu Mu?