Avlu Azra Karakterinin Hayat Hikayesi Nedir? Neden Hapse Düştü?


Güncelleme: 23 Mart 2018 : 11:19
0

Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Avlu dizisi iddialı tanıtımı ile ülkenin dizi sektörüne damga vuracak cinsten. Dizide yer alan karakterler de en az dizinin konusu kadar ilgi çekici. Özellikle daha önce O Hayat Benim dizisinden tanıdığımız Ceren Moray’ın canlandırdığı Azra karakteri en merak edilen isimlerden. Azra kimdir, ne iş yapar, neden hapse düşmüştür?

Çekimleri yaklaşık 3 ay önce başlayan Avlu dizisinde çekim mekanı dahil oyuncularda büyük bir titizlikle seçildi. Öyle ki yaklaşık 300 kişilik bir ekiple deneme çekimleri yapıldı. Her karaktere tam uyumlu oyuncuların seçimi için çok titiz davranıldı. Çekim mekanı özel olarak yaptırıldı. Her şeyden öte elbette dizide yer alan karakterler ve onların ilginç hayat hikayeleri ve performansları diziyi izletecek olan en önemli etken. Peki dizide geçen Azra karakteri kimdir? Kısaca tanıyalım.

Azra hapishanedeki en eğitimli kişidir. Tavır ve hareketlerinden en sorunlu mahkum olduğu izlenimi verilse de aslında eski hayatı itibari ile en sakin, eğitimli, ileri görüşlü ve bir o kadar da akıllı bir kişiliktir. Üniversite mezunudur. Ancak hayatın ona sunduğu sürprizler hiç bitmemiş. Kendisini kariyerinin zirvesi olacak biryerde hapiste bulmuştur.