Avlu 25.Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor?


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 21:53
0
Avlu 25.Bölümde Çalan Şarkı!

Star TV ekranlarının başarılı dizisi Avlu’da heyecan fırtınası ve duygusallık tavan yapmaya devam ediyor. Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği, Yüksel Aksu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray ve Kenan Ece gibi isimlerin üstlendiği sevilen dizide her geçen gün heyecan kat kat artmaya devam ediyor. Azra ve Deniz arasında soğuk rüzgarlar eserken, Kudret’te tepkisini iyiden iyiye arttırıyor. İşte yeni bölüm özeti..

Avlu 25.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Cezaevinde duyulan tek el silah sesi herkesi korku dolu bir sessizliğe sürüklemiştir. Zerrin, günden güne köşeye sıkışmaktadır. Bir çıkış yolu arayan sadece o değildir. Azra için de bir karar verme ve hareket etme zamanı gelmiştir. Peki yaptığı seçimler ona ne kazandıracak ne kaybettirecektir? Kudret intikam duygusuyla verdiği kararın bedelini çok ağır ödemek üzeredir. Deniz ise artık sevdiği kimsenin canı yanmasın diye elinden gelen her şeyi yapmaktadır.

Avlu 25.Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor? Şarkının Sözleri Nasıl?

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Star TV dizisi Avlu reytinglerde adından sıkça söz ettirmeye devam ederken dizide çalan şarkılar da en az dizi kadar dikkat çekiyor. İşte o şarkılardan biri de bu bölümde çaldı. Peki o şarkı hangisiydi? Şarkının ismi “Çocuğum Belki” ve şarkıyı seslendiren şarkıcının ismi ise Emre Aydın’dır. Geçtiğimiz günlerde Kadın dizisinde de dinlediğimiz şarkının klibi ve sözleri sizlerle..

ÇOCUĞUM BELKİ

Elimde tahtadan kılıç
Ve kırgınım sana ben
Haberin de olmayacak

Bana beni geri ver yeter
Diye uyandım bu sabah
Bende bana yer kalmadı

Bana beni geri ver yeter
Diye uyandım bu sabah
Bende inan hal kalmadı

Aman aman bitirdi beni sevdan
Aman aman bitirdi beni sevdan
Aman aman

Çocuğum belki
İçimde öldüren bir şüphe
Hiç sevmedin belki sen