Ateş Böceği 13 Temmuz 3. Bölüm Fragman ve Özeti


Güncelleme: 6 Temmuz 2017 : 18:15
0

Aslı ile Bulut’un aşk kokan oyunları bakalım nasıl sonlanacak? Barış Aslı’ya belli etmeden olayı çözebilecek mi? Ateş Böceği 13 Temmuz 3. Bölüm Fragman ve Özeti

Ateş Böceği Aslı bir yandan eğitimini devam ettirirken diğer yandan da hem ailesine de bakmak zorundadır. Aslı kardeşine çarpan adamı bulmak için  bir avukatın yanında özel şoför olmayı kabul eder.

Tabi bu kabul ediş aynı zamanda bir aşkında fitilini ateşlemektedir. Barış Aslı’nın kardeşine çarpan kişinin kendi kardeşi olmadığını bilmektedir ancak bunu kanıtlaması için zamana ihtiyacı vardır. Barış Aslı’yı işe alır ancak olayı çözmek içinde hızlı olması gerekmektedir. Her şey geç olmadan Barış arabayı çalıp bir çocuğa çarpan zanlıyı bulmak zorundadır.

Aslı’nın şüpheciliği, önünde açılan büyülü dünyanın çekimine direnmek için yeterlidir. Barış ise masum bir niyetle başladığı oyunun sandığı kadar kolay çözülemeyeceğini fark eder. Yeni başlangıçlar, yeni ilişkilerin tohumlarını filizlendirirken Aslı ve Barış için tehlike çanları çoktan çalmaya başlamıştır bile.

Ateş Böceği dizisinin konusu ise kısaca şöyle; Başarılı ve yalnız bir avukat olan Barış Buka (Seçkin Özdemir), hayatının en çetin davasıyla karşı karşıya kalınca yolu ele avuca sığmaz bir taksi şoförü olan Aslı Eğilmez’le( Nilay Deniz) kesişir.

Hayatta keşfedilecek hiçbir şey kalmadığına inanan Barış’ın, Ateşböceği misali parıldayan Aslı’yla başlayan macerası ona bilmediği bir dünyanın kapılarını aralar. İkisi için de yeni başlayan bu hikayenin başrolünde artık aşk vardır.

Ateş Böceği Dizisi Tuttu mu? Final Mi Yapıyor? Final Tarihi Ne Zaman?


Ateş Böceği Dizisinin Çekim Yeri Neresi?


Ateş Böceği Dizisi Oyuncu Kadrosu. Tüm Oyuncular

-Fragman Güncellenecektir-