Ateşböceği 21 Eylül Var mı Yok mu? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 16 Eylül 2017 : 20:27
8

Ateşböceği yine heyecan dolu bölümlerle ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizi severler bu haftaki bölümü beklerken bir sürpriz yaşadı. Ateşböceği dizisinin 21 Perşembe günü yayınlanmadığı anlaşıldı. Ateşböceği 21 Eylül yok mu? Yayınlanmayacak mı? Ne Zaman yayınlanacak? İşte Detaylar.

İlgi ile izlenen ve hem tv de hem de sosyal medyada en çok izlenen ve bahsedilen yapım olan Ateşböceği bu başarısını sürdürecek gibi. Hikaye ve oyuncuların kalitesinin bu başarıda etkisi büyük. Dizi yeni sezonda başlayan eski yapımlarla mücadele edebilecek mi orası meçhul ama hem kanalın hem de yapım şirketinin bu konu ile ilgili mutlaka bir planları vardır diye düşünüyoruz.


Ateş Böceği Final Mi Yapıyor? Yeni Sezonda Devam Edecek Mi?


Bu anlamda dizinin gün değişikliği kararı aldığı duyuruldu. Dizinin 12. Bölüm fragmanında bu konuyu duyuran kanal artık dizinin Pazar günü yayınlanacağını da duyurmuş oldu. Peki Ateşböceği dizisi Pazar günü yayınlanacak yapımlarla mücadele edebilir mi?

Öncelikle Pazar günü yayınlanan yapımlara bir bakalım. Kanal D ekranlarında gösterilen Çocuklar Duymasın, Show Tv nin Rüyası ve Fox’un ağır bombası Savaşçı. Bildiğiniz gibi Rüya dizisi final yapma kararı aldı. Diğer iki yapımla rekabete girecek olan Ateşböceğini nasıl bir akıbet bekliyor.

Bu sorunun cevabını şuan için vermek elbette zor. Ancak kısmi bir yorum yapmak gerekirse; Savaşçı dizisinin kemikleşmiş bir izleyici kitlesi olduğu kesin. Aynı zamanda tür olarak aksiyon içerikli bir dizi olan Savaşçı tahminim zirveyi kaptırmayacaktır. Çocuklar Duymasın tür olarak Ateşböceği ile hemen hemen aynı kategori de olan bir dizi. Eğer Ateşböceği Çocuklar Duymasın’dan izleyicileri çekebilirse ilk 2 de kendisine yer bulacaktır. Bakalım zaman ne gösterecek. Yorumlarınızı bekliyoruz. Ateşböceği’nin bu gün değişikliği kararı sizce diziyi olumsuz etkiler mi?

Ateşböceği dizisi yeni bölümü ile 24 Eylül PAzar günü Star Tv ekranlarında olacak.

 

8 YORUMLAR

  1. Atesboceyi dizisini cok seviyoruz ve abla kardes izliyoruz.Bizce dizi bitmemeli ve yeni sezonda da devam etmelidir:*:)

  2. ÖNEMLİ ÖNEMLİ ATEŞ BÖCEĞİ 24.09.2017 TARİHİNDE PAZAR GÜNÜ YAYINLANACAK ARTIK DİZİ PAZARLARI ÇIKACAK HERKES PAZAR GÜNÜ STARDAKİ ATEŞ BÖCEĞİNİ İZLEYİN ))))))))))))))))))))))

    ATEŞ BÖCEĞİ DİZİSİNİ ÇOK SEVİYORUZ LÜTFEN BİTMESİN)))))))))))))))))))))))))))))))

  3. ATEŞ BÖCEĞİ HANGİ GÜN ÇIKARSA ÇIKSIN YİNE ÇOK SEVİLİR YİNE ÇOK İZLENİR. YİNE BİR NUMARA DİZİ OLUR.24.09.2017 TARİHİNDE SAAT 20:00 HERKES STAR KANALIMDA ATEŞ BÖCEĞİ DİZİSİNE KİRLENECEK VE YİNE ATEŞ BÖCEĞİ BİR NUMARA DİZİ OLACAK

  4. insanlar artık hayat şartların sıkıntından sorunlarında stresinden biraz uzaklaşmak gülmek eğlenmek mutlu olmak istiyor ateş böceği dizisi insanlara ilaç gibi geliyor insanları üzen savaş gibi dizileri izlemek istemiyoruz. LÜTFEN ATEŞ BÖCEĞİ HİÇ BİTMESİN DEVAM ETSİN)))))))))))))))))))))))))))))

  5. dizi hangi gün alınırsa alınsın her zaman bir numara lütfen diziye devam dizi bitmesin

Comments are closed.