Ateş Böceği Dizisi 10. Bölüm Fragmanı- 31 Ağustos Neler Olacak


Güncelleme: 31 Ağustos 2017 : 20:10
0

Ateşböceği Dizisi 31 Ağustos 10. bölümde neler olacak? Merakla beklenen dizinin 10. bölümünde neler yaşanacak? 

Barış, Aslı’yı kendinden ne kadar uzak tutmak istese de bir türlü başaramaz. Aslı, Barış’ın yanından kovsa bile ayrılmaz. Barış ne kadar uzak kalmak için çabalasa da çift daha da yakınlaşır.

Tekrar okumaya olan  inancını tamamen kaybeden Aslı’nın inadı, Barış’ı yeni yollar aramaya sürükler. Aslı’yı okumaya ikna etmek için elinden geleni yapacaktır.

Aslı’ya olan duygularını bastırmak zorunda olan Barış, ona bu kadar yakınken uzak durmaya dayanamaz. Aslı’ya her baktığında gerçekleri söyleyemediği için büyük vicdan azabı duyar. Aslı’nın ailesi ise bal böceğine çarpıp kaçanın kim olduğunu öğrenmeden rahat uyku uyuyamayacaklarını her fırsatta dile getirirler.

Aslı Barış’ın ondan uzak durmaya çalıştığının farkındadır ve buna bir türlü anlam veremez. Diğer taraftan İlayda ve Sıkdıka Barış’ın sırrını öğrenmek üzeredir. Barış ve Aslı’nın yakınlaşmasından oldukça rahatsız olan İlayda’nın eline böyle bir koz geçmesi dizinin gidişatını oldukça değiştirecektir.

Başlarına her hafta ilginç olayların geldiği, sıra dışı konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla çok sevilen dizi Ateş Böceği 10. bölümü ile yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Ateş Böceği 10. bölüm Fragmanı: ( Güncellenecektir)

 

Aşk-ı Roman Neden Final Yapıyor Yayından Kaldırıldı mı