Ateşböceği 31 Ağustos Var Mı yok mu? Yayınlanmayacak mı?


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 12:29
6

Ateşböceği romantik komedi tadında star tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Aslı ve Barış’ın romantik ve aynı zamanda komik ilişkilerini konu alan dizi reytinglerde oldukça iyi bir başarı gösterdi. Dizinin bayram tatiline denk gelen 10. Bölümü yayınlanacak mı? Var mı yok mu?

Ateşböceği dizisi bayramda yayınlanmayacak. 31 Ağustos’a denk gelen 10. bölümü 7 Eylül Perşembe günü yayınlanacak. Yayıncı kanalın kararı ile dizi bayram tatili münasebeti ile ekranlara gelmeyecek. Yayınlanmayan bölüm 7 Eylülde izleyici ile buluşacak.

Ateşböceği dizisinin son bölümünde (9. Bölüm) neler yaşanmıştı. Barış’ın, Aslı’yı kendinden korumak için verdiği karar hiç tahmin etmediği bir yıkıma neden olmuştur. Okula olan inancını tamamen kaybeden Aslı’nın kararı, Barış’ı yeni bir sınavın içine sürükler. Barış Aslı’nın bu kadar yanında olup ondan uzak durmayı başarmak zorundadır.

Başarılı ve bekar bir avukat olan Barış Buka (Seçkin Özdemir), hayatının en çetin davasıyla karşı karşıya kalınca yolu ele avuca sığmaz bir taksi şoförü olan Aslı Eğilmez’le( Nilay Deniz) kesişir. Hayatta keşfedilecek hiçbir şey kalmadığına inanan Barış’ın, ateşböceği misali parıldayan Aslı’yla başlayan macerası ona bilmediği bir dünyanın kapılarını aralar. İkisi için de yeni başlayan bu hikayenin başrolünde artık aşk vardır.

Ateşböceği yeni bölümü ile 7 Eylülde Star Tv ekranlarında olacak.

Ateşböceği 10. bölüm fragmanı

 

6 YORUMLAR

  1. ateş böceği çok güzel her bölümünü elimden geldiğince izliyorum lütfen bitirmeyin benim hayatım boyunca izlediğim en güzel filmmm final ederse biz izleyenlerin kalbini kırarsınız .lütfeeeeeeeeeeeeeeeen bitirmeyin.

  2. Böyle güzel bir dizi bence asla bitmemeli insallah da bitmez bu dizinin devam etmesini istiyoruz ????

Comments are closed.