Arda İle Omuz Omuza’nın Bu Haftaki Konuğu Kim? Ne Zaman Yayınlanacak?


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 14:06
0

Kanal D ekranlarına transfer olan ünlü şef Arda Türkmen eğlenceli programı Arda ile Omuz Omuza‘nın ikinci bölümü ile ekranlarda olacak.

İLK BÖLÜMDE KİM KONUK OLMUŞTU?

Arda ile Omuz Omuza programının ilk bölümü 16 Aralık Pazar günü yayınlanmış ve ünlü komedyen İbrahim Büyükak konuk olmuştu.

İKİNCİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Programın 23 Aralık Pazar günü yayınlanacak ikinci bölümünde ise güzel oyuncu Bade İşçil, Arda Türkmen ile mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek.

Her hafta ünlü konukları ile birlikte mutfağa girip yemek yapan Arda Türkmen’in programı saat 13.00’de Kanal ekranlarında oluyor.

TRANSFER OLMUŞTU

Tv8’den Kanal D’ye transfer olan Arda Türkmen, sevilen programının yeni bölümleri ile de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Arda Türkmen’in hazırladığı birbirinden leziz yemeklerin aynısını yapmaya çalışan ünlü konuklar ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşatıyor.

İKİNCİ PROGRAM SAAT KAÇTA?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Arda ile Omuz Omuza 23 Aralık Pazar günü saat 13.00’de ikinci bölümü ile ekranlarda olacak.

ARDA İLE OMUZ OMUZA

Arda Türkmen ünlü konuklarıyla mutfağa giriyor. O ne yapıyorsa konuklarından da aynını bekliyor. Yemek yapmak hiçbu kadar eğlenceli olmamıştı. Arda ile Omuz Omuza Pazar günü Kanal D’de başladı.

ARDA TÜRKMEN KİMDİR?

1975 yılında İstanbul’da doğan Arda Türkmen, 1994’te Saint Benoit Fransız Lisesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi’nde çift dal yaparak İşletme ve Sahne Gösteri Sanatları bölümlerinden mezun olarak tamamladı. İş hayatına öğrencilik yıllarında tur düzenleyerek başlamış, yine aynı yıllarda işletmecilik deneyimleri sayesinde yiyecek içecek sektörüne geçiş yapmıştır.

2003 yılının sonlarına doğru kurduğu roka davet isimli catering firması bu zamana kadar pek çok başarılı organizasyonun yiyecek-içecek işlerini üstlendiği gibi Türkiye’ye gelen pek çok yabancı yıldızın özel yemekleri için de tercih edilen isim olmuştur.

ISSIZ ADAM FİLMİNE KONU OLAN MEKAN

2008 yılının Nisan ayında Asmalı Mescit’te açtığı Leblon 11 isimli restorantı ise açıldığı yıl itibari ile ‘time Out Yeme İçme Ödülleri’nde 2 dalda aday gösterilmiştir.

ARDA’NIN MUTFAĞI İLE TANINDI

2010 yılında CNNTürk televizyonu için ‘’ Arda’nın mutfağı ‘’ isimli yemek programını yapmaya başladı.

2013 yılında leblon u kapatarak , Forneria’yı Karaköyde açtı. 2015’te Mükellef, 2016’da açtığı Central ile restaurant sayısını 3 e çıkardı.