Ah Kalbim 192. Bölüm Özeti 29 Nisan Fragmanı


Güncelleme: 6 Şubat 2018 : 00:38
1

Ekranların ilgiyle takip edilen Hint dizisi Ah Kalbim tüm heyecanıyla yayın hayatına devam ediyor. Ah Kalbim 192. bölüm özetinde yine bol entrika ve çarpıcı olaylar yer alıyor. Dizinin son bölümünde Aliya ve Tanu yine çok ileriye gitmiş ve Pragya’nın hamile olduğu yalanını insanlara inandırmıştır. Zor durumda kalan Pragya’yı annesi herkesin içinde hırpalamıştı.

Sarla gerçekleri öğrenince kızından özür dilemiş ve yeni bir test yapacağını söylemişti. Aliya işini garantiye almak için doktorun yanına gider ve bir çanta dolusu para vererek ona ortalıktan kaybolmasını söyler. Doktor Aliya gittikten sonra pişmanlık duyar. Sarla da gerçekleri ortaya çıkarmak için Pragya’ya komplo kuran doktorun evine gider. Doktor Sarla’yı evden kovmaya çalışır. Sarla doktorların yüz karası olduğunu masum bir kızın hayatını mahvettiğini, bir an önce bu yanlıştan dönmesi gerektiğini söyler. İnsafa gelen doktor gerçekleri açıklar. Fakat Sarla bunu herkesin içinde açıklamalısın dese de korkusundan kabul etmez.

Sarla gelir ve olanları Dadi’ye anlatır. Bu sırada evde Babil ve Bunti’nin doğum günü hazırlıklar yapılmaktadır. Aliya, Tanu ve Nkhil ise Pragya aleyhine yeni planlar peşindedir. Bu seferki planları en kısa zamanda Pragya’ya sevgili bulmaktır. Dadi Aliya’nın yeni bir planı olduğunu Purab’a anlatır ve ondan yardım ister. Çocukların doğum gününde mikrofonu eline alan Aliya çocukların doğum günlerini tebrik ettikten sonra Pragya’yla ilgi kötü haberleri olduğunu söylüyor. Purab onu durdurmaya çalışır fakat Aliya konuşmasını devam ettirir. Bu sırada Mitali Aliya’yı susturur ve önce çocukların videolarını izleyelim der.  Mitali çocukların videosunu açınca Pragya’ya kumpas kuran doktorun Sarla’ya yaptığı itiraf çıkar. Doktor bunu birinin iyiliği için yaptığını söylüyordur. Herkes çok şaşırır. Sarla, Dadi ve Biji çok sevinmiştir.

Abhi gerçekleri anlatmadığı için Pragya’ya kızar. Pragya anlatmaya fırsatı olmadığını söylerken Abhi ona sarılır. Pragya çok mutludur. Sarla doktorla konuşmaya gittiğinde Biji ona konuşmaları kayda almasını söylemiştir. Bu yüzden Sarla Bijiye çok teşekkür ediyor. Abhi Pragya’dan düşmanlarının kim olduğunu öğrenmeye çalışır fakat Pragya Abhi’nin sağlığını düşündüğü için  sessizliğini korur.

Abhi Purab’tan Pragya2nın düşmanlarını bulmasını ister. Abhi’nin bu tavrı Purab’ın hoşuna gider.  Abhi aynı hataya bir daha düşmeyeceğini söylüyor. Pragya Abhi’den 3 isteğini yerine getirmesini ister. Erken yatmasını, evde pişen yemeklerden yemesini ve 3. isteğini zamanı geldiğinde açıklayacağını söyler. Abhi Pragya’nın isteklerini yerine getireceğini söyler. Nikhil, Aliya ve Tanu planlarının alt üst olmasından dolayı birbirlerini suçlarken içeriye Pragya dalar. Pragya Nikhil’i evden kovar. Aliya buranın kendi evi olduğunu Pragya’nın onu kovmaya yetkisi olmadığını söyler. Pragya, Abhi’ye Nikhil ile ilgili gerçekleri anlatacağını söyleyince Aliya Nikhil’i gönderir. Nikhil, Pragya’yı tehdit ederek odadan çıkar.

Dadi ve Abhi dertleşirken Dadi Pragya hakkında çok güzel şeyler söyler. Abhi çok etkilenir ve biraz sonra Pragya’nın yanına gittiğinde bende ne görüyorsun diye sorar. Pragya hamam böceği görüyorum deyince Abhi dalga mı geçiyorsun der. Pragya yerdeki böcekleri gösterir ve iki birden koltuğun üzerine atlar. Böcekler kaybolduktan sonra Abhi Pragya’ya Dadi’nin onu çok sevdiğini söylüyor. Tanu onları böyle samimi görünce çıldırıyor. Dadi’nin söylediklerinden etkilenen Pragya onun yanına gidiyor. Abhi’ye neler anlattığını soruyor. Bu sırada Tanu da onları dinliyor.

Abhi ise doktoru bulup olayın arkasında kimler olduğunu öğreneceğini söylüyor. Paniğe kapılan Tanu ve Aliya doğru doktorun evine gidiyor ve onu tehdit ediyor.

Ah Kalbim 192. bölüm özeti 29 nisan fragman

Comments are closed.