Ah Kalbim 118. 119. Bölüm Fragmanı-(16-17 Şubat Özeti)


Güncelleme: 13 Şubat 2018 : 23:37
1

Sevilen dizi Ah Kalbim tüm hızıyla devam ediyor. Ah Kalbim 118. 119. Bölüm Fragmanı-(16-17 Şubat Özeti) ve detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. İşte Ah Kalbim 118. 119. Bölüm Özetleri; Alia, artık güç sahibi olduğunu ve kardeşinin intikamını almanın zamanının geldiğini söyler. Patron olarak Alia ilk siparişini gönderir ve Pragya’nın bu evi terk etmesi gerektiğini söyler.

Pragya, yalnızca Abhi’nin evinden ayrılmadan önce onu durdurmaya çalışmasını diler. Akaş, Purab’ı çağırıyor ve ona her şeyin Abhi’nin evinde daha da kötüye gittiğini ve Alia’nın gücünün ellerinde olduğunu söyler. Dadima, Abhi’ye Pragya’nın evlerinden gitmesine izin vermediğini anlatır. Bu arada Alia aniden Abhi’nin Pragya’ya olan güvenini kaybettiğini ve evin yeni sahibi olduğunu düşünür. Abhi, kız kardeşinin intikam almak için kendisini çok uzun süre dayanmış olduğu için üzgündür. Alia daha sonra bakalım ne yapacak? Ah Kalbim 118. Bölüm Özeti

Abhi, Alia’yı dinledikten sonra adeta yıkılır. Kendi kız kardeşinin kendisini bıçaklamış olduğunu bilmek içini paramparça eder ve artık güvenebileceği kimse yoktur. Pragya, Abhi’yi üzgün olduğu için yanında kalmaya karar verir. Pragya’nın daima Abhi ile birlikte kalmayı vaat ettiği yoğun duygusal bir anı yaşarlar. Pragya daha sonra sadece Abhi’ye bir iyilik yaptığını ve evini terk etmesini engellemek için onu rahatlatacak şeyler yapıyor. Pragya, Abhi ve tüm ailenin önünde Alia’nın gerçekliğini ortaya çıkarır. Abhi, kendi kız kardeşinin kendisine karşı komplo kurduğunu öğrenince şoka girer. Pragya, kendisine karşı olan tüm delilleri bulduktan sonra, Alia öfkelenir ve ona karşı suç işlediğini herkes anlar. Ancak Abhi, Alia’yı durdurup tokat atar. Ah Kalbim 119. Bölüm Özeti

Kendisine yönelik hayal kırıklığını ifade eder ve nihayet polisleri kendisini almaya çağırır. Ayrıca Abhi, Aliya’yı ortaya çıkarmak için kalbini kırdığı için Pragya için üzülmeye devam eder. Raj ve Tannu, Pragya’nın Alia’dan sonra kendilerine gelebileceğinden endişelidir. Abhi, Pragya’ya duygularını ifade etmesini ister, ancak sevgisini doğrudan bir şekilde ifade etmekten vazgeçer. Dadi, Pragya’yı ilk başarısından dolayı tebrik eder ve Pragya, Tannu’ya dikkatle bakar. Tannu, Alia ile ceza evinde buluşur ve ceza evinde birkaç gece geçirmesi gerekeceğini anlatır. Daha sonra Tannu, Raj’ın Pragya ile konuşurken ve onunla arkadaş olmaya çalışırken görür. Tannu, Raj’ın partileri değiştirdiğine inanıyor ancak Raj, girişiminin arkasındaki nedeni ona açıklıyor. Ertesi gün, Pragya ceza evinde Alia ile görüşür. Dadi Tanu’yu Abhi’nin odasına doğru yürüdüğünü görür ve Rony’den onu durdurmasını ister. Rony ona soru sorar ve Tanu’yu durdurmayı başarıyor. Ah Kalbim 118. 119. Bölüm Fragmanı-(16-17 Şubat Özeti)

Bu arada Pragya, Alia’ya onu öldürmesi için yardım eden kişi hakkında ipucu bulmaya çalışır. Bu kişiyi Tannu’ya sormaya karar verir. Abhi Tanu’nun odasına girer ve eşyalarını paketlediğini görür. Ona karşı evlenmediği için yaşadığı hayal kırıklığını ifade eder ve ona sevmediğini anlatır. Ama yedi gün sonra, onunla birlikte tüm evlilik ritüellerini tamamlayacağını da ekler. Tanu bunu duymaktan çok mutlu olur ve hayatını onunla hayal etmeye başlar. Hemen Pragya odasına girer. Pragha’ya, Abhi’nin kendisini hatırlatan şeyleri toplamasına yardım etmesine şaşırır. Abhi, ne yaptığını sorduğunda onu hayatından ve düşüncelerinden uzaklaştırmak için aklından geçenleri yaptığını söyler. Ah Kalbim 118. 119. Bölüm Fragmanı-(16-17 Şubat Özeti)

Pragya duyduklarından dolayı kötü olduğunu ve onunla daha önceki günlerini hatırlattığını hissediyor. Bu arada Rony, Tannu’yu biriyle telefonda görüştüğünü görür. Bilgileri Pragya’ya iletir ve Tannu’nun telefonunu kontrol etmeye gider. Daha sonra, Abhi hisselerini Pragya’ya Purabh ile paylaşıyor ve Purabh, arkadaşını konsola çağırmaya çalışıyor. Pragya şu ana kadar tanışmak üzere olan kızı bulmak için Tannu’nun peşinden gidiyor. Pragya yaklaşmakta olan Bollywood filmi ‘Kya Kool Hai Hum 3’ün devam eden promosyonlarını kendisi buluyor ve orada filmin önde gelen aktörleri ile karşılaşıyor. Tusshar Kapoor ve Aftab Shivdasani, Pragya’yı aceleyle görmekten şaşırıyor ve onlara olaya gelmesinin sebebi hakkında onları bilgilendiriyor. Ah Kalbim 118. 119. Bölüm Fragmanı-(16-17 Şubat Özeti)


AH KALBİM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<TIKLA


Hem Tusshar Kapoor hem de Aftab Shivdasani, çabasıyla ona yardım sözü veriyor ve yakında Pragya promosyon etkinliğinin bir parçası haline geliyor. Bu arada Tannu olayda Nikhil ile görüşür ve ikisi ayrılmaya hazırlanırlar. Pragya ikisini takip eder, ancak Abhi ile yakalanır. Pragya, Tannu’nun gizemli bir adamla ayrılmasını izler ve Abhi’yi planını mahvettiği için onu sorumlu tutar. Ah Kalbim dizisi tüm bölüm özetlerini sitemizden takip edebilirsiniz. Siz de sevilen dizi Ah Kalbim hakkında düşüncelerinizi yorumlarınla bizlere ulaştırabilirsiniz. 

AH KALBİM 118.119 BÖLÜM FRAGMANI

 

 

1 YORUM

Comments are closed.