Ah Kalbim 14 Aralık 56. Bölüm Özeti-14 Aralık Perşembe Fragmanı


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 08:27
0

Ah Kalbim 14 Aralık 56. Bölüm Özeti 217-218-219 ve 220. bölümlerin özetlerinden oluşmaktadır. 1 bölüm önce veya sonra olabilir. Bu kaymalar Kanal 7’nin dizinin orijinal bölümleri kısaltmasından kaynaklanmaktadır. Kaldığınız yeri Ah Kalbim kategorisi altındaki özetlerimizden takip ederek okuyabilirsiniz.

Ah Kalbim 14 Aralık 56. Bölümde tüm aile fertleri Fugi Aka Pragya’yı aramaya başlarlar. Abhi, bunun Pragya’nın bir şakası olduğunu ve yakında ortaya çıkacağını düşünür. Pragya’nın annesi Abhi’ye çok disiplinli bir kız olduğunu söyler ve kızkardeşi Bulbul’un düğün gününde de böyle bir şey yapmayacağını söyler. Abhi Pragya’yı arar ve telefonunun odanın içinde olduğunu keşfeder. Abhi Bulbul ve Purab ile birlikte mağaza odasına girer ve oradaki topluluğun ana dansçılarını bulur. Pragya nereye gitti? Zarar alacak mı?


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Pragya baygındır ve bir süre sonra kendisine gelir ve bilinmeyen bir yerde kendisini bulur. Pragya her şeyi hatırlar ve bulunduğu yerden kaçmaya karar verir. Pragya, kocası Abhi’ye olan sevgisini itiraf etmesi gerektiğini düşünür. Bu arada, Neel Abhi’nin evine gider ve Bulbul’e Pragya’yı gördüğünü söyler ve bu nedenle eve geldiğini söyler. Neel Bulbul’a, olanlardan onun sorumlu olduğunu söyler. Abi yürür ve Neel Bulbul aramasında ona yardım eder.

Abhi, büyükannesine Pragya’ya bir şey olmasına izin vermeyeceğini ve onu geri getireceğini vaat eder. Alia, Tanu’ya Neel’den Pragya’yı serbest bırakmasını istediğini söyler, ancak talimatlarına uymayı reddeder. Bu arada, Neel çok kızgın ve kaba bir tonda Alia’ya kardeşi Abhi’ye bir şey söylemeye cesaret ederse, onun için ciddi sonuçları olacağını söyler. Öte yandan, Pragya, kendisini kaçıran adamların elinden kaçmayı başarır.

Neel, Pragya’yı Abhi’nin telefonundan arar ve yerini belirlemeye çalışıyor. Pragya, Neel’in planını bilmeden kendisine tam yerini söyler. Kazara, Pragya’nın kocası Abhi çok aynı yerde kalır ve Neel onu görür. Bu arada, Pragya’nın aile üyeleri onun iyi olması için dua ediyor ve eve güvende ve sağlam gelmesini diler. Her nasılsa, kaçıranlar Pragya’yı bulup onu takip ediyorlardı. Abhi, Pragya’yı aramaya karar verdi ancak fikri bıraktı. Abhi Pragya’nın lakabıyla bağırıyor ve bu Pragya dinliyor. Adam kaçırır onu geri çeker. Abhi Pragya’yı kurtarmaya muktedir mi?