Ah Kalbim 102. 103. Bölüm Özet ve Fragmanı (29-30 Ocak 2018 Pazartesi-Salı)


Güncelleme: 23 Ocak 2018 : 00:11
0

Ah Kalbim 102. ve 103. bölüm özetleri orijinal 401-402-403-404 ve 405-406-407-408. bölümlerin birleşmesi ile oluşmuştur. İşte dizimizin özeti; Tannu, Nikhil’i evde bulmaktan şaşkınlık yaşamıştır, ancak geceleri düzenlenecek olan dandiya gecesine katılmak istediğini Nikhil’den gizler. Öte yandan Nikhil, şu anda hamile olduğu için partilerde yer almasına karşı onu uyarır. Tanu bu şekilde kendisini tutuklu hissetmektedir ve dandiya yarışmasında dans etmeyi ve kazanmayı arzulayan Tannu, Nikhil’i yalınlaştırmaya çalışmaktadır ve bu sırada kendisiyle vakit geçirme arzusunu ifade eder. Bu arada Raj Vijay’ın aptalca davrandığını görür ve hazırlık aşaması için neler yaptığını görmek ister. Vijayay, becerilerini sergilediğinde Raj’ı tekrar etkiler. Daha sonra, Bulbul, dandiya partisinde kendisini yaraladığı için bırakmak zorunda kalır.

Abhi, evde düzenlenen yarışmada Tannu’yu dans ediyorken görür ve ona son derece öfkelenir. Hamileyken neden dans ettiğini sorar. Tannu, Abhi’ye bunu yapmak zorunda kaldığını söyler. Doktor, tıbbi muayenesinden dolayı para istediğini ve dans dışında başka seçeneği olmadığını belirtir. Tannu Pragya’yı dans etmesinden sorumlu tutar. Kızgın bir Abhi, daha sonra Pragya’yı faaliyetleri hakkında sorgulamak için onu bir odaya götürür. Pragya’ya, ne olursa olsun, asla Tannu’yu yalnız bırakmayacağını söyler. Öte yandan Pragya, Abhi’nin Tannu’nun tuzağına düştüğünü ve kendisinin ona karşı planlandığını oyunu anlamaya istekli olmadığını söyler.

Pragya, Tannu ve Nikhil’i bir odada görüp sorgular. Nikhil mazeret bulmaya çalışırken Tannu, Pragya’yi Abhi’den azar işittiği için suçlamaya başlar. Tannu hiddetle odadan çıkar ve Pragya’yı Abhi ile arasındaki farkları ortaya çıkarmaya çalışmaya karşı uyarır. Ancak Pragya, Nikhil’in Tannu’nun çocuğunun babası olduğundan şüphelenmeye başlar ve kendisine dikkat etmeye karar verir. Bu arada, Payal, Rony’den önce aldığı ücretle ilgili endişesini ifade eder. İkisi, Abhi ve Pragya’nın birbirlerine olan sevgisini fark etmeleri halinde, ücretlendirme sorununun çözüleceği sonucuna varırlar. Payal, Abhi’ye Pragya ve onun için gizlediği sevgi hakkında konuşur; ancak bu sadece Abhi’yi rahatsız eder. Bu arada Vijay ve Raj, Pragya’yı öldürme planını uygulamaya hazırdır. Pragya masaya yemek almaya gider. O sırada masa üstündeki çanın ipini kesen Vijay, çanın pragyanın kafasına düşmesini sağlamaktadır. Abhi ise o anda pragyanın yanına girmektedir. Ayağı kayar ve o sırada çanın pragyanın üstüne düştüğünü görür. Hemen Pragyay doğru atılır ve onu tutar ve çeker. Abhi Pragyayı kurtarır.

404-Ram Leela sona eriyor ve Pragya, hediyeleri sanatçılara dağıtmaya hazırlanmaktadır. Abhi armağanları devrederken, Pragya’yı alaya almaya devam eder ve bu onu sinirlendirir. Daha sonra Vijay, Raj’tan kendisine vereceği miktarı teslim etmesini ister ancak Raj, Vijay’ın planını yerine getirip Pragya’yı öldürmediği için ona para vermeyi reddetti. Ardından Purab ve Payal sahneye çıkar ve Raj’ı telefonda konuşurken bulurlar. Her ikisi garip birşeyler olduğundan şüphelenmekle birlikte Raj’ı telefondan görüp şüphelenirler. Daha sonra Pragya, Nikhil’i takip etmeye çalışır, ancak o sırada Vijay, ona yaklaşır ve onu kaçırır. Vijay, görevini Pragya’yı öldürmek için başaracak mı?

Daadi Pragya’yı arar ve sonra Ronnie’yi onu aramaya gönderir. Ronnie başarısız olur ve onu bulabileceği bir yer olmadığını söyledi. Bu arada, Vijay Pragya’yı kaçırır ve onu daha sornadan ateşe vereceği düşünülen Ravan’ın içine gizler. Pragya bilincini geri kazandığında, tuzağa düştüğünü fark eder. Viraj kendine gelen pragyaya olacakları anlatır. Tam dışarı çıkarken Raj’ın karısı ve annesi Vijay’ı Ravanın önünde görürler. İçeri girip bakmak isterler ancak Vijay buna izin vermez. Daha sonra Raj oraya gelir ve Vijaya yardım eder ve karısı ve annesini oradan uzaklaştırır. Pragya ölümle burun buruna gelmiştir. 406-Raj ve Vijay Pragya’yı sıkıca bağlamayı ve Abhi’nin ravanayı nasıl yakıp yıkacağını tartışır. O sırada Tanu oraya gelir ve onları duyar. Tanu’ya plan hakkında bilgi verilir. Bu arada herkes Pragya’yı bekliyordur ancak Abhi, bir şeylerin yanlış olduğunu düşünür.

407-Abhi, Raavan’ın atölyesini hazırlamaya hazırdır; Ancak çok huzursuz bir his duymaktadır. Bu arada Pragya, Abhi’nin kurtarmaya geleceğinden umutludur. Vijay bu arada Raj’a işin tamamlandığını ve nakit talep ettiğini bildirir. Abhi, atölyedeki yanan oku vurur ve alevler içinde patlar. Aniden Abhi, Pragya’yı bir anlığına görür ve içeriye girer ve hemen Pragya’yı kurtarır.