Ağlama Anne Zeynep Kimdir? Alev’in Kızı Kim?


Güncelleme: 6 Ekim 2018 : 13:35
0

Ağlama Anne dizisi Atv ekranlarında 7 ekimde başladı ve ilginç hikayesi ile evlerimize konuk oldu. Dizide Zeynep karakteri güzelliği ile dikkat çekti. Alev’in kızı olan Zeynep iki anne arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Peki oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken Zeynep kimdir? Gerçek adı ne, hangi dizilerde oynadı?

Dizide Alev’in kızı Zeynep’i canlandıran oyuncu Aslıhan Malbora’dır. Aslıhan Malbora 1995 Afyon doğumlu olup Üniversite eğitimi için İstanbul’a gelmiştir. Burada Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği okumuştur. Sonrasında ise oyunculuğa olan ilgisi onu bu alana yönlendirmiştir. Akademi 35,5 Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

163 cm boyunda olan genç oyuncu 52 kg ağırlığındadır. Balık burcunda olan oyuncu kahverengi gözlere sahiptir. Özel yaşantısı ile bazı bilgileri bulunan Aslıhan Malbora, Metin Temel ile aşk yaşamaktadır. Aslıhan Malbora sektörde yeni olduğu çok fazla projede yer almamıştır. Güzel oyuncunun rol adlığı önceki 2 proje Seven Ne Yapmaz ve Kalbimin Sultanı’dır.

Şuanda Ağlama Anne dizisinde rol alan oyuncu Zeynep karakterini canlandırmaktadır. Dizide Alev’in terk ettiği kızı olarak karşımıza çıkan Zeynep, kendisini doğuran ama terk eden anne ile kendisini büyüten anne arasında kalacaktır. Alev kızını terk etmiştir ancak kızını ölüme terk ettiği gerekçesi ile hapse girmiştir.

[kirmizitext]Güçlü oyuncu kadrosu[/kirmizitext] ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Ağlama Anne 7 ekim pazar günü ekranlara geldi. Ağlama Anne dizisi ile ilgili tüm merak ettiklerinizi [kirmizitext]Buradan[/kirmizitext] öğrenebilirsiniz.