Ağlama Anne Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu Belli Oldu mu? ATV’den Yeni Dizi(2018-2019)


Güncelleme: 6 Ekim 2018 : 12:59
2

Süreç Film tarafından ATV için hazırlanan yeni dizinin ayrıntıları belli oluyor. İsmi Ağlama Anne olarak duyurulan dizinin oyuncu kadrosu, konusu, yönetmeni ve senaryo yazarı gibi bilgileri de yavaş yavaş kulislerde düşmeye başladı. İşte iddialı dizi hakkında merak edilenler.

Süreç Filmin hazırladığı ve Esin Gök’ün senaryosunu yazdığı [kirmizitext]Ağlama Anne dizisi[/kirmizitext]nin yönetmen koltuğunda Feride Kaytan oturacak. Dizi iki eski aşığın uzun Ağlama Anne yeniden bir araya gelme mücadelesini konu alacak. Şuan cast çalışmalarının devam ettiği dizi Ağustos ayında çekimlere başlayacak.

Yeni dizi haberini sosyal medya hesabından duyuran Birsen Altuntaş şunları söyledi; “Süreç Film “Cennet’in Gözyaşları”nın ardından atv için “Ağlama Anne” isimli iddialı diziye hazırlanıyor. Esin Gök’ün senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmeni ise Feride Kaytan. Cast çalışmaları yeni başlayan “Ağlama Anne” dizi ekibi, ağustos ortasında sete çıkmayı planlıyor.” Dizinin kesinleşen konusunu ve oyuncu kadrosunu yazımız devamından takip edebilirsiniz.

Ağlama Anne Dizisi Konusu, Hikayesi

Alev’in(Birce Akalay) ailesinden ayrılıp özgürlüğe adım attığı gençlik yıllarında yaptığı bir kaçamak tüm hayatını alt üst eder. Alev hayatına girmesiyle çıkması bir olan Adnan’ın(Cansel Elçin) ve ona sırt dönen ailesinin karşısına yıllar sonra intikam için çıkacaktır. Her şey işte bu yüzleşme ile başlar. Alev artık eski Alev değildir. İntikam duygusu ile dolan Alev şimdi daha güçlüdür.

Ağlama Anne Dizisi Oyuncu Kadrosu

Birce Akalay

Cansel Elçin

Özlem Yılmaz  

Sezin Akbaşoğulları

Selim Bayraktar

Ekin Mert Daymaz

2 YORUMLAR

  1. Birce ye ibrahim yakışırdı ikisini ayirmayi n lutfen onlar çok güzel bir cift son yillarin en başarılı en yakışanı ayirmayin lutfen

Comments are closed.