Erkenci Kuş 42. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 12 Mayıs 2019 : 04:32
0

Star tv’nin sevilen dizisi Oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokatlan, Berat Yenilmez, Cihan Ercan ve Anıl Çelik gibi isimlerin bulunduğu Erkenci Kuş 41. bölümü ile ekranlara geldi.  Sezon finaline girmeden dizide yeni bir revizyona giren Erkenci Kuş dizisi yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Dizinin 41.  son bölümünde yaşananlar izleyiciyi heyecanlandırdı. Yeni bir ivme kazanan dizi de Can ile Sanem’in ayrılığının uzun sürmemesi izleyiciyi sevindirdi. Can ve Sanem için bir yıl sonra yeniden bir araya geliyorlar. Aziz ve Remide’nin katkıları ile bu iki küskün aşık bir araya getiriliyor.

Can her şeye rağmen Sanem ile kalmak için uğraşıyor.  Aynı hevesi ve isteği Sanem’den göremeyen Can bir kez daha gitmeyi tercih ediyor.  Bu sefer Can vazgeçmiyor ve teknesini bozup  geri dönmek için fırsat yaratıyor. Sanem ile Can’ın arasının düzelmesinin önünde en büyük engel Yiğit. Peki Erkenci Kuş 42. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş 41. son bölümü ile bu akşam Star TV ekranlarında yayınlandı. Son bölümde; Can ile Sanem bir kez daha bir arada. Etraflarındaki herkes sevenleri  bir araya getirmeye çalışıyor. Hüma ve Yiğit ise Sanem ile Can önündeki en büyük engeldi. Özellikle Yiğit, Sanem’e yaklaşmak için her fırsatı değerlendiriyor. Aziz Bey’in planları Yiğit’in planlarını suya düşürdü. Aziz Bey, Can ile Sanem’in bir arada olmasının en büyük önderi oldu bu bölümde.  Bu sırada Can da elinden geleni yaptı geçmişi araştırmaya başladı.

41. son bölümde başka neler yaşandı? Erkenci Kuş 42. yeni bölüm fragmanında merak edilen soruların cevapları dizinin yeni bölümde bulabilirsiniz.

 Erkenci Kuş Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Erkenci Kuş 42. yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Yayıncı kuruluş yayınlar yayınlamaz aşağıdaki sayfadan izleyebilirsiniz…