Afili Aşk Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Afili Aşk Kim Kimdir?


Güncelleme: 2 Mayıs 2019 : 11:50
0

Sezon dizilerinin final tarihlerinin yaklaşmasıyla birlikte yaz dizileri ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Yaz ekranının en iddialı yapımları arasında gösterilen Afili Aşk dizisi ne zaman başlayacak? Baş rollerinde kim yer alıyor? Dizi nerede çekiliyor?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Afili Aşk dizisinin çekimleri başladı. Yapımcılığını ARC Yapım’ın üstlendiği Afili Aşk dizisinin baş rollerinde genç oyuncular Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul yer alıyor.

Afili Aşk Dizisinin Konusu

Yaz ekranının iddialı dizilerinden olması beklenen Afili Aşk, Burcu Özberk tarafından canlandırılan Ayşe Yılmaz karakterinin başından geçenleri konu alıyor. Oldukça zor bir hayat yaşayan Ayşe Yılmaz’ın Kerem karakteri ile dünya evine girmesiyle değişen hayatını izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Afili Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu

Afili Aşk dizisinin başrollerinde Burcu Özberk (Ayşe Yılmaz), Çağlar Ertuğrul (Kerem Yiğiter), Altan Erkekli (Muhsin Yiğiter), Asena Tuğal (Hülya), Yılmaz Kunt (Berk), Taner Rumeli (Rıza), Uğur Uzunel (Erkut), Benian Dönmez (Melehat), Serkay Tütüncü (Sertaç Çekerek), Güzide Arslan (Gonca Durmaz), Neşe Baykent (Yelda Yiğiter), Zeynep Tuğçe Bayat (Ayça), Umutcan Ütebay (Sabri) Ozan Dağgez (Samet) rol alıyor.

Afili Aşk Dizisi Künye

Haziran ayı ortasında yayınlanmaya başlaması beklenen dizinin senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan birlikte kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli otururken, yapımcılığını ise Fatih Ener Ömeroğlu üstlenmekte.

Burcu Özberk Kimdir?

Ekranların aranılan genç yüzlerinden olan Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. 29 yaşındaki oyuncunun boyu 1,69. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünde mezun olarak eğitim hayatını tamamladı.

2015 yılında Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı Nazlı Yılmaz karakteri ile üne kavuştu.

Burcu Özberk Rol Aldığı Diziler

Güneşin Kızları
Muhteşem Yüzyıl
Şahane Damat
Badem Şekeri
Badem Şekeri 2
Badem Şekeri 3
Aslan Ailem
Direniş Karatay

Çağlar Ertuğrul Kimdir?

Genç yaşta rol aldığı dizi ve sinema filmleriyle büyük başarı kazanan oyuncu Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Akrep burcu olan aktör 1,87 boyunda ve 81 kilo. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde eğitimini tamamlamıştır.

Rol Aldığı Diziler?

Çağlar Ertuğrul, Benim İçin Üzülme, Medcezir, Beyaz Karanfil, Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler, Fazilet Hanım ve Kızları gibi dizilerde boy gösterdi.

Rol Aldığı Filmler

Dağ ve Dağ 2 filmleri, Bana Masal Anlatma ve Biz Size Döneriz sinema filmlerinde de rol alarak kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.