Son Dönemlerin Favorisi Vurgun Dizisi!


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:40
0

Vurgun Dizisi son dönemlerde dramın ön plana çıktığı muhteşem bir atılım ortaya koyacak’ Piyasada yer alan tüm dizileri geride bırakacağı tahmin edilen bu dizi dahilinde yer alan oyuncuların yetenekleri konusunda gelen yorumlara bakıldığı zaman uzmanların ve eleştirmenlerin tam not verdiği görülüyor. Vurgun dizisi dahilinde Erkan Petekkaya ve eniz Çakır’ın başrolleri paylaşacağı tahmin edilmektedir.

Deniz Çakır’ın bu dizi için imaj tazelemesine giriştiği de sosyal medyadan fark edilmiştir. Çakır dizi ile alakalı paylaşım yapmaktan kaçınmamış, canlandırdığı karakterin kendini çok etkilediğini ve izleyicileri de derinden yaralayacağını dile getirmiştir.

Senarist Kim Olacak?

Dizilerin akışlarında meydana gelen kopuklukların en aza indirilmesi için bu konuda en yetenekli olan isimler ile çalışmak hedef olarak belirlenmiştir. Özelikle Emre Bodur ve Başar Başaran isimler ile beraber çalışılacak olan bu dizide oyuncuların kendilerini rahat şekilde ifade edecekleri sistemin oluşturulması için gerekli olan tüm önlemler alınmıştır. Siz de yeni başlayacak bu diziyi hem internet üzerinden hem de TV aracılığı ile takip edebilirsiniz.