Söz Dizisi Eylem Ölüyor mu? Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 12 Aralık 2018 : 01:18
0
Söz Dizisi Eylem Ölecek mi?

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Tims&B Production’un yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Tolga Sarıtaş, Eren Vurdem, Görkem Sevindik, Deniz Baysal, Burak Sevinç ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizide heyecan her bölümde daha da artıyor. Geçtiğimiz hafta Ateş’in Şero’nun tayfasının içine sızdığını ve intikam alma hırsıyla yanıp tutuştuğunu izledik. Oldukça heyecanlı anlara tanıklık eden dizide bu hafta 64.bölümde neler yaşanacak?

Söz 64.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Geçtiğimiz bölümde Fethi ve Eylem tuzağa düşmüş ve teröristlerin saldırısına uğramışlardı. İkili baş etmeye çalışsa da sonunda daha fazla dayanamadılar ve yere yıkıldılar. Seyirciyi en çok meraklandıran ise Eylem’in bebeğiydi hiç kuşkusuz. Ancak yeni bölüm fragmanında şok gelişmeler yaşansa da özellikle Eylem’in üzerine doğrultulan silah ve silahın ona doğru ateş alması seyirciyi şimdiden meraklandırdı diyebiliriz. Peki Eylem öldü mü? Diziden Ayrılıyor mu?Bu sorunun cevabını fragmandan hemen sonra görebilirsiniz..

Söz Dizisi Eylem Ölüyor mu? Diziden Ayrılacak mı?

Haberi şimdiden verelim. Eylem ölmeyecek elbette orada sahnesel bir şaşırtma ya da Fethi’nin bir kabusu, hayali gibi unsurlarla süslenecek diye düşünüyorum. Eylem’in ölmediğine kesin gözüyle bakabilirsiniz.

Reytinglerde de 3.sezonunda olmasına rağmen oldukça başarılı sonuçlar elde eden dizi özellikle totalde 9+ reytingle düşman çatlatmaya devam ediyor diyebiliriz.

Söz yeni bölümüyle Pazartesi akşamı 20:00’da Star TV’de.