Sev Yeter 119.Bölüm Özeti, Neler Oldu?


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 23:40
0

Kanal 7’nin enfes hint dizilerinden biri olan Sev Yeter dizisi 118.bölümünde Adi ve Vin partiye gideceklerdi. Bu 119. bölümde onların gittikleri partide çıkardıkları gürültü komşuları rahatsız ediyor ve parti bitiyor. Adi’nin yapacağı artislikte burada biter.

 

Ama ne yazık  ki Ishita’nın Adiyata’ya olan güveni yerle bir olur. Ishita onu birden çok uyardı. Bak Adi bu arkadaş çevreni değiştir, bunlar iyi arkadaşlar senin için doğru arkadaşlar değil dedi. Ancak Adi onu dinlemedi. Ishita onun okuluna dek gitti müdür ile bile görüştü ama Adi onu dinlemedi. Hatta Vini ile tartıştı Vini’nin babası Raman’ın evine kadar gelip Adi’den şikayetçi oldu. Adi Vini’den özür dilemek için mektup yazdı. Ancak mektubu yere düşüyor.  Bu arada Ahbi Raman’ın evine  geliyor Mihika ile karşılaşıyor. Özür mektubu da Mihika buluyor. Mihika bunu Ahbi’nin yazdığını düşünüyor.  Mihika’nın bileziği çalınmıştır. Sonra hizmetçinin yanlışlıkla aldığını söylüyor. Zaten Adi de okula gidip Vini’den özür diliyor ve barışıyorlar.  Tabi ki Ishita o iksinin görüşmesini istemiyor. Ayrıca  Ishita salona kamera taktırıyor. Bunu Vini ve Adi farkediyor. Vini sinirlenip evi terkediyor. 

Raman eve gelip neler olduğunu soruyor. Hizmetçi ise Ishita’nın eve kamera koydurduğunu Adi ve Vini’nin bu kamerayı gelip bulduklarını söylüyor daha sonra ise Vini’nin kızıp evi terkettiğini söylüyor. Raman Ishita’ya sen onun gerçek annesi değilsin diyor. Tartışıyorlar. Çünkü Raman çok sinirlidir. Ishita ise Raman’a kızar ve annesinin yanına gider. Bay ve bayan Bhala ise birbiri ile tartışır. Bayan Bhala da Ishita’nın yanına gider. Kadınlar ve erkekler diye ayrılırlar kadınlar SPA’ya gider ve bakım yapar eğlenirler, erkekler ise evde kalırlar. Vandu eve gelir durumları öğrenmek için o anda doğum  sancısı başlar.

Ahbi ve Romi çok iyi arkadaş oluyor ve dertleşiyorlar. Romi Ahbi’ye bir kadını çok sevdiğini anlatıyor ama onun 5 yıldır kayıp olduğunu  ve yarın ise doğum günü olduğunu anlatıyor. Ahbi ise ablasının da 5 yıldır kayıp olduğunu ve onunda doğum gününün yarın olduğunu söylüyor. Ve Ahbi ablasını bulamadığını ona bunu yapanı bulursa onu mahvedeceğini o adamı bırakmayacağını söylüyor.Ahbi hala ablası Sarika’yı arıyor.