Sev Yeter Dizisi 114.Bölüm 22 Kasım Perşembe 2018


Güncelleme: 22 Kasım 2018 : 09:33
0

Kanal 7’de hafta içi her gün saat 21.25’ye yayınlanan  hint  dizilerinden Sev Yeter hayranları  ile buluşuyor. Hint  dizileri bu aziz vatanımızda  oldukça seviliyor ,büyük  bir ilgi  ve beğeni  ile seyrediliyor.

Bu dizinin temasından basetmek gerekiyor rn baştan.  Raman Kumar Omprakash Bhalla aşka  sırtını  dönmüş, tüm kapılarını aşka  sımsıkı kapatmış  bir işadamıdır.  Mutsuzluğunu  kendinini işine  vererek  atlatmaya çalışır ve Raman Kumar işkolik  biri olup çıkar.  Çünkü  ilk evliliğinde  mutlu  olamamıştır. Bir daha da asla mutlu  olamayacağını  düşünür. Ilk eşi ile  iki çocuğu  vardır.  Bunlardan biri kızı Rumi’dir. Rumi annesinden hiç  sevgi, şefkat, ilgi, anlayış  görememiştir.  Bu yüzden  kendisinde  eksik olan bu  yerleri  başka  kişiler  ile doldurmaya çalışır. Bir şekilde  yolu  evlat kokusuna  hasret, yaraları  olan, acı  çeken ve eksik olan  diş  hekimi İshita ile kesişir. Rumi ve İshita birbirlerine çok  farklı  ve güçlü  bir bağ  ile bağlanır.  Öyle  ki Rumi Ishita ile babası  Raman Kumar ‘ın evlenmesini dahi ister. Ve evlenirler. Raman Kumar ve Ishita aşk  ve  sevgi  temeli ile kurmuyorlar bu evliliği.  Sadece mecbur kaldıkları için  evleniyorlar. Sevgi  ile başlamayan bu evlilik  aşk yol açacaktır. Romantik ve dram tadında  bir dizidir.

Yeni  Bölüm Detayları şöyledir. Bhala’ların evinde nişan için telâşlar başlar.Öte yandan  durmadan misafirler ile ilgilenen ve koşuşturan İshita Raman Kumar’a pek vakit ayıramamakta ve Raman’da bir şekilde  Ishita ile başbaşa kalmaya  çalışmaktadır.

Shagun ise bir plan yapmıştır. Çocukları  alıp yurt dışına  kaçacaktır. Shagun’un bu sinsi planı gerçekleşecek mi? Mihika Shagun’dan çok şüphelenmektedir ve gidip  bunu komiser ilr paylaşmaktadır . Shagun Ashok ile beraber  sinsi bir plan hazırlamıştır. Eğer  planları  bozulmaz ise  Raman’ın ailesini  yıkacaklardır. Bakalım  planları  bozulacak mı? Shagun çocuklara  bilet almıştır ve onları  kaçırma planını  uygulamayı  düşünmektedir. Mihika şüphelendiğini komiser ile paylaşınca  komiser gidip Shagun’u sorguya çeker. Ancak Ashok tüm planlarının  tüm  delillerini saklar  ve komiser anlamasın diye gizler.  Bakalım Shagun ve Ashok  bu hain planlarını  hayata geçirebilecek mi? Bakalım  çocukları  kaçırabilecekler mi? Yoksa planları mı bozulacak? Sev Yeter  hafta içi her gün saat 21.25’te Kanal 7’de izleyicileri  ile buluşuyor. Keyifli seyirler.