Masum Değiliz Selin Kim? Damla Sönmez Hayatı


Güncelleme: 31 Mart 2018 : 20:45
0

Masum Değiliz dizisi 31 mart cumartesi yayın hayatına başladı. İlgi çekici konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Selin karakterine hayat veren Damla Sönmez kim? Masum Değiliz Selin kim? Dizideki rolü ve gerçek hayatı hakkında tüm merak edilenler…

Lise yıllarından itibaren ayrılmamış üç yakın arkadaş Mert, Emir ve Volkan yedikleri içtikleri ayrı gitmez.. Mert’in nişanın olduğu gün, aralarında Mert’in nişanlısının kardeşi Umut’un da bulunduğu büyük bir olaya karışırlar. Ve bu olay hepsinin hayatını kökten değiştirecektir. O günden sonra her birinin tutmak zorunda olduğu   bir söz, hayatları boyunca korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sırrı taşıması  o kadar büyüktür ki genç bedenlerine fazlasıyla ağır gelecektir.

Dizide yoksulluk içinde yaşayan annesi hasta babası uzun yol şoförlüğü yapan Selin karakterine Damla Sönmez hayat veriyor. Damla Sönmez dizinin ana kahramanlarından biridir. Kendi içinde ne kadar kırılgan bir yapıya sahip gibi görünse de güçlü bir karakterdir. Asla pes etmeyen ve hayata kafa tutan bir yapısı vardır. Ayrıca çok gururludur.  Babası Haydar, kumar meraklısı, sert ve sevgisiz bir adamdır. Başına gelecek kötü olaydan sonra çare ararken, desteği hiç ummadığı Mert’ten görür. Hiç tanımadığı birine güvenmek ne kadar onu tedirgin etse de bu zorluğu tek başına göğüslemeye cesareti yoktur. Bu yüzden Mert’e güvenmekten başka çaresi yoktur. Masum Değiliz selin kim?

Damla Sönmez kimdi? 3 Mayıs 1987 yılında dünyaya gelen oyuncu aslen Çerkes kökenlidir. Genç yaşına rağmen  birçok yapımda yer alan Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında eğitimler almıştır. St. Joseph Fransız Lisesi’ni bitirdikten sonra Paris Sorbonne Üniversitesinde başladığı tiyatro eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde başarıyla  tamamlamıştır. Güllerin savaşı dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Bir Aşk Hikayesi dizisinde Seçkin Özdemir ile birlikte rol almıştır.

Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken oyuncuya yeni rolünde başarılar dileriz.

Masum Değiliz Selin kim sorusunu sizler için yanıtladık. Sizler Damla Sönmez’in Masum Değiliz dizisindeki performansını nasıl buldunuz?