9 Eylül 2018 Pazar Reyting Sonuçları, Elimi Bırakma mı Keşke Hiç Büyümeseydilk mi?


Güncelleme: 9 Eylül 2018 : 00:15
0

Eylül ayı geldi ve yeni diziler de yavaş yavaş görücüye çıkmaya başladı. Keşke Hiç Büyümeseydik yeni sezon 1.bölümü ile ekranlara geliyor. 9 Eylül pazar günü Elimi Bırakma ve yeni dizi [kirmizitext]Keşke Hiç Büyümeseydik[/kirmizitext] reyting yarışında zirveyi kapmaya çalışıyorlar.

[kirmizitext]Elimi Bırakma[/kirmizitext] Pazar gününün açık ara  galibi iken bu tahtını kaybedecek mi? Geride bıraktığı 6 bölümde oldukça iyi bir reyting oranı alan Elimi Bırakma yaz sezonunun en çok izlenen dizileri arasında. Yeni sezon onayını alan nadir yapımlardan da birisi oldu.

[kirmizitext]Günlük Reyting Sonuçları <<<Tıkla[/kirmizitext]

Başrollerinde Alp Navruz (Cenk Çelen), Alina Boz (Azra) ve Dolunay Soysert’in (Sumru Güneş) rol aldığı Elimi Bırakma 7. bölümü ile 9 eylül pazar günü ekranlarda oluyor. Dizinin 7. bölümünde neler yaşandı kısaca hatırlayalım.

Cenk’in [kirmizitext]Azra[/kirmizitext]’ya olan inadından Cansu’yla bir ilişkiye başlaması her şeyi değiştirecektir. Cenk için bu durum sandığından zor olsa da Cansu’yu sevmek için elinden geleni yapmaya hazırdır.

Cansu, [kirmizitext]Cenk[/kirmizitext]’in ona attığı adım karşısında şüphelere boğulur. Cenk’in ona attığı adımın sebebini anlamaya çalışırken Azra’nın kendisini tanımazlıktan gelmesini anlamlandırmaya çalışır. Cansu, Cenk’in ona olan duygularından şüphelense de ona kalbinin kapılarını açmaya yine de hazırdır.

Mert’in kaybolmasıyla ilgili gelen bir haber Azra ile Sumru’nun yollarının bir kez daha kesişmesine sebep olur. Her yerden köşeye sıkışan Sumru için tehlike çanları çalar. Sumru için yolun sonu gelmiş midir?

Mert’i bulma yolunda ileri adımlar atan Azra, Feride Hanım’dan gelen haberle yıkılır. Bu haber Azra için yıkıcı olacaktır. Azra, Feride hanımım hastalığı öğrenmiştir.

Keşke Hiç Büyümeseydik Dizi Konusu ve Özeti

Hulusi yetmişli yaşlarının sonuna gelmiş, dört çocuğunu büyütüp hayata hazırlamış, ama ömrünün son günlerini yapayalnız geçirmiş bir adamdır. Hikâyemiz de onun vefatı ile başlar. Hayatın dört bir yana savurduğu çocukları, babalarına son vazifelerini yapmak üzere büyüdükleri mahalleye dönerler. Ama problemlerini de birlikte getirmişlerdir.

Hepsinin kafalarında ya babaları ile yaşadıkları mutlu çocuklukları ya da erteledikleri için pişmanlık duydukları anıları vardır. Bu zamana kadar yaptıklarının ya da yapamadıklarının keşkeleri yüzlerine çarpar. Artık çocukluklarındaki gibi mutlu, gençlikleri kadar hızlı değildir zaman…

Çocuklar büyümüş, kendi aileleri olmuş, her biri artık onların derdine düşmüşlerdir. Birbirlerini, bu evi ve en önemlisi de onlara sevgiyle bağlı olan anne babalarını ihmal etmişlerdir. Şimdi yıllar sonra aynı sofrada tekrar bir araya gelmişlerdir ama geçen zaman da beraberinde çok şey götürmüştür. Birbirlerinin sırtını kollayan, sevinçlerini paylaşan bu kardeşler nasıl bu hale gelmişlerdir.

Geçmişte olduğu gibi bu sefer yemek masasında mutlu kahkahalar değil, aralarındaki sorunları ve babalarına karşı hissettikleri suçluluk duyguları vardır. Bu sorunlarla nasıl baş edecek ve Hulusi’nin yaşarken başaramadığı o geniş aileyi çocuklar bir araya getirebilecekler midir? ‘Ölüm hak, miras helal’ diyen yakın akrabalar ise çoktan mal paylaşımını düşlemeye başlamışlardır.

Acılı çocuklar anlarlar ki geçen yıllarla kaybettikleri sadece zaman değildir. Korumaya çalıştıkları manevi değerler de kaybolmuştur. Aynı masada tek ekmeği paylaşan kardeşler, büyüdükleri evi paylaşamayacak hale nasıl gelmişlerdir?

9 Eylül 2018 Pazar Reyting Sonuçları