8 Mart 2018 Perşembe Reyting Sonuçları-Bizim Hikaye-Survivor-Vatanım Sensin


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 10:11
0

Haftanın Perşembe günü 4 dizi reyting yarışına giriyor. 8 Mart 2018 tarihi itibari ile Perşembe günü ulusal medyada tma 4 dizi reyting sonuçları için mücadele edecek. Tabi bunlara Survivor yarışma programını da dahil etmek lazım. Günü dizi ve propramları şunlar; Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar, Kutül Amare ve Vatanım Sensin. Her 4 dizi de kendi alanında iyiler arasında. Şimdi isterseniz 8 Mart 2018 Perşembe Reyting Sonuçları, analizleri ve yorumlarına göz atalım.

8 Mart 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Günün ilk favori dizisi Bizim Hikaye Fox tv ekranlarında 24. bölümü ile ekranlara gelecek. Dizi reytinglerde ilk sıralarda ve özellikle Totaldeki başarısı herkesin malumu. Dizi Ab de 5. ABC1 de ise 3. sırada. Hikayesi ve kadrosunun başarısı ile severek izlenen yapımlardan. Dizi geçtiğimiz hafta ekranlara tekrarı ile geldi. Yeni bölüm yayınlanmadı. Tekrarı ile dizinin aldığı reytingler şu şekilde. Total, ab ve abc1 de sırası ile 4,48-3,39  ve 3,83 puanlar aldı. Dizi bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

8 Mart 2018 Perşembe Bizim Hikaye İzlendi mi? Reytingleri Nasıl?

Bizim Hikaye’de bu hafta Barış Hülya ile yakınlaşırken önünü alamayacağı hatalar yapacaktır. Hikmet ise hem Esra’yı hem de çevresindekileri çileden çıkarak tavırlar içerisindedir. Filiz yeni bir iş bulmuştur. İçinde bulunduğu sıkıntılı günlerde onun en büyük destekçisi ise Tülay’dır. 8 Mart 2018 Perşembe Reyting sonuçlarını etkileyecek bir bölümle Bizim Hikaye ekranlarda olacak.

8 Mart 2018 Perşembe Kanatsız Kuşlar Reytingleri Nasıl?

Nefise bu bölümde ilginç bir şekilde hastaneden kaçırılır. Muzaffer ise deliye döner. Çocuklara bir şey belli etmeden olayı çözme peşindedir ancak işler daha da karşırı. Azime ise çocuklara bir şey belli etmeme adına onlara yalan söyler ama bu yalan Muzafferi de zan altında bırakır. Kanatsız Kuşlar geçtiğimiz hafta aldığı 4,48 puan ile totalde 5. sıraya yerleşti. Dizi hakkında final haberleri de gelmiyor değil. Aldığımız bilgilere göre dizi yakın bir zamanda final yapacak. Kanatsız Kuşlar bitiyor mu final mi yapıyor konulu yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

8 Mart 2018 Perşembe Vatanım Sensin İzlendi mi?

Vatanım Sensin dizisi ile ilgili Final yapacak dedikoduları hala devam ediyor. Vatanım Sensin final mi yapacak konulu yazımızı buradan okuyabilirsiniz ve Sevilen dizisinin geçtiğimiz haftaki reyting oranlarına buradan bakabilirsiniz. Vatanım Sensin’de bu hafta; Cevdet’in Türk Ordusu için çalıştığı ortaya çıkmıştır. Cevdet ölümle mücadele ederken Filipos ise ondan daha fazla bilgi almanın derdindedir. Yakup ve Charles’in seçenekleri ise azalmaktadır. Azize ve Hilal ise Cevdet’i kurtarabilmek için çırpınmaktadır. Bakalım Vatanım Sensin yeni bölümü ile 8 mart reytinglerinde istediği sonucu alabilecek mi? Sizlerde favori diziniz ile ilgili görüş ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

8 Mart 2018 Perşembe Reyting Sonuçları (TOTAL-AB-ABC1)