15 Ekim 2018 Pazartesi Reyting sonuçları-Çukur mu Can Kırıkları mı?


Güncelleme: 15 Ekim 2018 : 22:07
0

Çukur ve Söz’ün günü Pazartesi yeni bir dizi reyting yarışına dahil oldu. Can Kırıkları Atv ekranlarında izleyici ile buluştu. 15 Ekim 2018 Pazartesi günü 6 dizi reyting sonuçlarında kıyasıya kapışacak ve zirveyi kim alacak?

15 Ekim 2018 Pazartesi Reyting sonuçlarında yeni bir dizi ekranlara geldi. Sezon açıldıktan sonra pazartesi günü reytinglerde iddialı 6 dizinin rekabetine sahne oluyor. Toplamda 6 dizi dizi severlerin beğenisine sunuluyor. Bunlar hangi diziler kısaca bir göz atalım.

Yeni dizi Can Kırıkları. Atv ekranlarında birinci bölümü ile evlerimize konuk oluyor. Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir (Aslan Erçetin), Funda Eryiğit ve Alican Yücesoy gibi isimler dizinin kadrosunda yer alıyor.NTC Medyanın yapımcılığında ekranlara gelen dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor.

Dizinin konusu kısca şöyle; Zeynep ve Leyla isimli 2 polisin etkileyici hikayesi farklı bir kurgu ile ekranlara yansıyacak. Dizinin senaryosu Sema Ali Erol ve Mahir Erol tarafından kaleme alınıyor. Atv’nin pazartesi gününe koyduğu dizi Çukur, Söz ve Yasak Elma gibi iddialı yapımlar karşısında nasıl bir reyting sonucu elde edecek?

15 Ekim pazartesi günü ekranlara gelecek olan diğer yapımlar ise; Çukur, Söz, Ege’nin Hamsisi, Koca Koca Yalanlar ve Yasak Elma dizileri. Bunlardan Çukur, Söz ve Yasak Elma yine zirveyi zorlayan yapımlar olacaktır. Çukur’un açık ara zirveyi alacağını düşünüyoruz.

Çukur’u Söz ve Yasak Elma takip edecektir. Reyting sonuçlarında Can Kırıkları dizisinin bu 3 diziden sadece Yasak Elma’yı etkileyecektir. Diğer 2 yapım, Çukur ve Söz, kemikleşmiş seyirci kitlesine sahip ve bu anlamda reytingleri etkilenmeyecektir.

[kirmizitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI <<< TIKLA[/kirmizitext]

15 Ekim 2018 Pazartesi reyting sonuçları

Total’de Çukur 11.13 reytingle 1., Söz 7.64 reytingle 2., Yasak Elma 4.78 reytingle 6., Can Kırıkları 2.94 reytingle 12. ve Ege’nin Hamsisi ise 2.7 reytingle 15. sırada yer almış. AB’de Çukur 12.42 reytingle 1., Yasak Elma 4.74 reytingle 4., Söz 4.68 reytingle 5., Ege’nin Hamdisi 3.01 reytingle 9. ve Can Kırıkları ise 1.78 reytingle 19. sırada yer almış.