7 Mart 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları-Diriliş Tahtı Geri Aldı mı?


Güncelleme: 8 Mart 2018 : 10:08
0

Haftanın reyting ortalaması en yüksek olan günü Çarşambadan yine merhaba. 7 Mart 2018 Çarşamba günü ekranlara gelen dizilerden hangisi reyting sonuçlarına damga vuracak? 7 mart çarşamba reytingleri sizler için yazımızda. Bu akşam yine Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz arasındaki kıyasıya rekabette hangisi üstünlüğünü gösterecek?

7 Mart 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz ve Börü çarşamba akşamlarının gözde dizilerinden. Börü henüz yeni bir dizi ve 2. bölüm ile ekranlara geliyor. İlk bölümü ile geçtiğimiz hafta ekranlara geldi. Totalde 4,79 puan ile 6.sırada yer aldı. Diriliş ise geçtiğimiz hafta Total, AB ve ABC1 kategorilerin, 15,13-20,07 ve 19,15 puanlar aldılar. Totalde 2. olan Diriliş, diğer kategorilerde 1. sırada yer aldı. Bakalım bu hafta her üç dizi nasıl bir performans gösterecek. Öncesinde dizilerin geçtiğimiz hafta ki peformanslarına göz atalım. 7 Mart 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

7 Mart 2018 Çarşamba Sen Anlat Karadeniz İzlendi mi-Reyting Sonuçları

7 Mart 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları için gözde yapımlardan birisidir. Sen Anlat Karadeniz performansı ile dillerden düşmeyen bir yapım. Dizi ilk bölümü ile beraber her hafta oldukça iyi puanlar aldı. Reytinglerdeki performansı tüm eleştirmenler tarafından köşelerinde dile getirildi. Geçtiğimiz hafta Sen Anlat Karadeniz; Total, AB ve ABC1’de sırası ile 19,25-12,67 ve 14,95 almıştır. Dizinin 7 mart 2018 çarşamba günü alacağı reyting oranı da hemen hemen aynı aralıklarda olacaktır.

7 Mart 2018 Çarşamba BÖRÜ İzlendi mi-Reyting Sonuçları

Börü dizisi ciddi anlamda bir hazırlık sürecinden geçti. Reklamları uzun zamandır TV’lerde ve sosyal medyada gezdi. Hakkında onlarda yazı kaleme alındı. İlk bölümü ile totalde 6. sıraya yerleşti.  Ab ve ABC1’de ise 6. ve 7. sırada yer aldı. Bir nevi bekleneni veremedi. Bu akşam reytinglerini yükseltir mi bilinmez. Eğer tekrarları ile kendisini sevdirdi ise dizi reytinglerini yükseltecektir.

7 Mart 2018 Çarşamba Dizilerin Kısa Özetleri

Diriliş’te Ertuğrul Sultan’ı öldürmek suçundan tutuklanmış ve zindana atılmıştır. Diğer taraftan Saadettin ise Ertuğrul yakın arkadaşları Artuk, Bamsı ve Turgut’u da Günalp’e öldürmesi için emir vermiştir. Sungurtekin ise obaya dönüş yapmış ve öğrendikleri ile şok olmuştur. Ancak geride yapılması gerekenler vardır ve hemen harekete geçip önce Karacahisar’a gider ve Günalp ile konuşur. Ertuğrul ise zindanda ölümü beklerken arka planda Gıyaseddin’e dediklerinin tesir etmesini beklemektedir.

[kirmizitext]28 Şubat 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları: Börü Zirveye Oturdu mu? için tıkla[/kirmizitext]

7 Mart 2018 Çarşamba reyting sonuçları(TOTAL-AB-ABC1)