İmparatoriçe Ki 17.Bölüm Özeti


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 19:57
0

Trt 1’de yayınlanan İmparatoriçe Ki isimli kore dizisi 17.bölümünde neler oldu? 17.Bölüm Özet adındaki bu yazımızı okuyan herkese keyifli okumalar dileriz.

İmparatoriçe Ki’de 17. bölümde şunlar oldu. Wang Yu  Kağan Han’ın lanetini herkese göstermek için çabalıyor. Zaten her yeri sarayı dahi fareler bastı. Büyük İmparatoriçe bile görüyor. Kimi fareleri görüp bayılıyor, kimi ise başka başka konuşmalar yapıyor. Halkın arasında ve sarayın fertlerinin arasında lanetin olması ile alakalı dedikodular ortaya çıkıyor. Togon El Temur’a babasının lanetinden bahsediyor. El Temur bu haberleri aldıktan sonra çok fazla öfkeleniyor, adeta sinir krizi geçiriyor. Komutan Bayan El Temur’u tapınağa çağırıyor. Budha’nın gözlerinden kan aktığını görüyor. El Temur kılıç çekiyor ve Budha’yı parçalamak istiyor Ana İmparatoriçe önüne atlıyor ve izin vermiyor. Öte yandan Wang Yu El Temur’un en güvendiği kişi olacağını söylüyor. Ayrıca Wang Yu gidip  El Temur ile satranç oynuyor. El Temur Wang Yu’ya neden beni çağırdın, sadece satranç oynamak için mi diye soruyor Wang Yu ise ona aslında sana tüm oyun boyunca söylemem gereken her şeyi söyledim diyor ve daha sonra El Temur’a birçok nasihat de bulunuyor. El Temur kızmış olsa da akşam uykusu gelmez .Oğlu  Tankişi sorar neden , ne oldu? O da der ki bana hiç kimsenin yapamadığını Wang Yu bana yaptı ve beni bir çok noktada uyardı der . Oğlu da ona güvenmesinin yanlış olduğunu söyler.Daha sonra da içinden şöyle düşünür sanırım oğlum Wang Yu’yu kıskandı.

Wang Yu El Temur’un en güvendiği kişiler arasında girer  ve artık amacına ulaşmıştır. Çünkü hiç kimsenin yapamadığını yapmıştır. Ama El Temur’ un oğlu hem babasının gözüne girmek için, hemde Sungyang ve Wang Yu’dan yakalarını kurtarmak için planlar yapıyor.

Herkes kanlı mektup olayını aydınlatmak için bu olayın aslını öğrenebilmek için bir şeyler yapmaya çalışıyor .Togon, El Temur, Wang Yu, Tankişi  gibi kişiler kanlı mektup olayını sadece   tek bilem bir kişi olduğunu biliyorlar o da Çoko’dur. Ve ondan bilgi almak için harekete geçiyorlar.