5 Temmuz Perşembe Reyting Sonuçları-Meleklerin Aşkı İzlendi mi?


Güncelleme: 6 Temmuz 2018 : 10:19
0

5 temmuz Perşembe günü yeni bir dizi ekranlara geliyor. Meleklerin Aşkı ismi ile Show Tv’de seyircinin beğenisine sunulacak olan dizinin nasıl bir reyting sonucu ile günü kapatacağı merak ediliyor. Aynı gün Kocaman Ailem ile rekabet edecek olan Meleklerin Aşkı dizisinin 5 temmuz 2018 Perşembe gün ki reytingleri sizler için yazımızda.

5 temmuz Perşembe günü reyting sonuçlarına geçmeden önce kısaca günün yeni dizisi hakkında kısa bir bilgi verelim. Dizimizin ismi Meleklerin Aşkı. Dizi Melek ve Yağmur’un aşklarını konu almaktadır. Yağmur ükçük yaşta huzurevine bırakılan yakışıklı bir gençtir. Huzurevinde yine çocuklarına kızıp oraya yerleşen Rukiye hanım ile tanışır. Yağmur, Rukiye’yi görmeye gelen kızı Melek’e aşık olur. Rukiye ise en başından beri Yağmur ile Melek’i evlendirmek için uğraşmaktadır. Bu aşk onun işini kolaylaştırmıştır.

Ancak diğer taraftan Melek’in eniştesi, zengin iş ortağı ile Melek’i evlendirmek istemektedir. Bakalım bu aşk savaşını kim kazanacaktır. Romantik komedi türünde ekranlara gelen dizinin yönetmnliğini Ersoy Güler yapmaktadır. Süreç Film tarafından hazırlanan dizinin senaryosu da yine Ersoy Güler’e aittir. Meleklerin Aşkı ilk bölümü ile 5 temmuz Perşembe günü ekranlara gelirken reyting karnesi ise en merak edilen konulardandır.

5 Temmuz Perşembe Reyting Sonuçları

Ülkemizde yılda 100 üzerinde dizi ekranlara gelirken bunların sadece 10 tanesi yoluna devam etmektedir. Bu ayrıntıyı göz önünde bulundurunca Meleklerin Aşkı dizisinin akıbeti de merak edilmektedir. Güncel reyting sonuçları açıklandığında haberimize eklenecektir.