5 Kasım 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları; Çukur mu Söz mü?


Güncelleme: 5 Kasım 2018 : 09:06
0

5 Kasım 2018 Pazartesi günü 5 dizi ekranlarda olacak. Daha önce yayınlanan Can Kırıkları final yaparak yayından kaldırılmıştı. Onun yerine Bir Umut Yeter dizisi getirildi. Bu anlamda 5 kasım reyting sonuçları da merak ediliyor. Kanal D’nin bu kararı reytingleri etkileyecek mi?

Günü dizileri; Kanal D Bir Umut Yeter, Show TV Çukur, TRT Ege’nin Hamsisi, Star Tv Söz ve Fox’ta Yasak Elma dizileri ekranlarda olacak.  Burada Bir Umut Yeter’in pazartesiye konması biraz ilginç gelebilir ancak bu durum dizinin fişinin çekildiğinin de bir göstergesidir.

Bir Umut Yeter yakın bir zamanda final yapacaktır. Diğer diziler ise reyting rekabetinden zirveyi almak için mücadele edecekler. Çukur yine günün en favori dizisi olarak karşımızda. Onu Söz dizisi takip edecek ve Yasak Elma’da yine ilk 3-4 arasında kendisine yer bulacak.

Geçtiğimiz haftanın reyting oranlarına bir göz atalım. 29 Ekim pazartesi günü  AB kategorisinde Çukur 1, Fatih Portakal 2, Söz 3, Yasak elma 4, MasterChef ise 6. Sırada yer aldı. Diğer dizi ve yapımlar ne yazık ki ilk 6 arasında yer bulamadı. ABC kategorisinde de aynı tablo karşımıza çıktı.

ABC1’de sırası ile ilk 6 şu şekilde; Çukur, Fatih Portakal, Söz, Çukur Özet, Yasak Elma ve MasterChef ilk 6 yapım arasında yer aldı. Total’de de hemen hemne aynı tablo var ancak biraz farklı olarak. Total de ilk 6 sırası ile; Çukur, Söz, Fatih Portakal, Çukur Özet, Yasak Elma ve Söz Özet olarak total ilk 6 sıralaması oluştu. Gördüğünüz gibi Çukur’un açık ara galibiyeti gözlerden kaçmadı. 5 Kasım pazartesi günü reyting sonuçları bizleri şaşırtmayacak gibi.

5 Kasım 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

5 kasım reyting sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Reyting sonuçları takip eden gün sabah 10’da açıklanmaktadır. Resmi sonuçlar açıklandığında haberimize eklenecektir.