4 Mart 2018 Pazar Reyting Sonuçları-Survivor Zirvede Peki Diğerleri?


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 16:23
0

4 Mart 2018 Pazar Reyting Sonuçları çıklandı. Merakla beklenen bir Pazar günü reyting sonuçları daha geride kaldı. Yeni dizi Jet sosyete isimli dizi reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alıyor. Survivor ise Pazar günlerini rezerve etmiş. Her 3 kategoride de zirvenin sahibi. Savaşçı ise yeni yapımlarla zirveyi kaybetti ama reyting yarışından çıkmam diyor. Arka planda Jet Sosyete ve Savaşçının rekabeti ekranlar ayansıyor. İşte 4 Mart Pazar günün Reyting sonuçları.

4 Mart 2018 Pazar Reyting Sonuçları

[kirmizitext]5 Mart 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları-Söz Çukur Siyah Beyaz Aşk için tıkla[/kirmizitext]

Survivor 4 Mart Pazar günü tüm kategorilerde zirveyi alırken sırası ile aldığı oranlar şöyle; 8,17 – 8,27 – 9,00 Survivor artık Pazar günlerinin tartışmasız galibi olarak kayıtlara geçti. Asıl önemli olan yarış iki dizi arasında. Savaşçı ile Jet Sosyete. Savaşçı artık eski gücünü kaybediyor. Jet Sosyete 3. Bölüm ile ekranlara gelmesine rağmen zirveyi zorlayan bir dizi. En azından savaşçı karşısında önemli bir gelişim göstermiş durumda. 4 Mart Pazar günü reyting sonuçlarından rahatlıkla anlaşılabiliyor.

Her iki dizi arasındaki oran şok az. Savaşçı Total de öndeyken Jet Sosyete ise AB de önde. ABC1 de ise Savaşçı 1,32 farkla Jet Sosyeteyi geçmiş durumda. Ancak şunu hatırlatmakta fayda var. Jet Sosyete daha yolun başında. Dizi izlendikçe izleyiciyi kendine daha fazla çekecektir. Savaşçının en kısa zamanda bir şeyler yapması lazım yoksa giderek reytinglerde aşağılara düşecek gibi.