3 Mart 2018 Cumartesi Yayın Akışı-Diziler ve Programlar


Güncelleme: 3 Mart 2018 : 11:01
0

3 Mart 2018 Cumartesi Yayın Akışı hangi dizi ve programlar var? Yine yorucu bir haftadan sonra hafta sonuna ulaştık. Özellikle hafta sonu günün yorgunluğunu atmak isteyenler ekran başında hangi dizi veya program var diye düşünebilirler. 3 Mart 2018 cumartesi yayın akışı, dizi ve programları yazımızda bulabilirsiniz. Bugün ulusal medyada 3 Mart Cumartesi günü ekranlara 6 dizi ekranlara gelecek. İşte 3 Mart cumartesi yayın akışı ve diziler hakkında bilgiler. Ayrıca tüm kanalların ayın akışlarını da yazımız alındaki galeriden ulaşabilirsiniz.

3 Mart cumartesi günü Fox Tv’de Adı Zehra 2. bölümü ile ekranlara gelecek. Dizide bu bölümünde; Ailesinden kıl payı kurtulan ve yeni bir kimliği olan Zehra, başına daha büyük dertler açılacağını bilmeden İstanbul’a gelmiş, kendisini zengin bir ailenin evinde bulmuştur. Adı Zehra dizisini 3 Mart Cumartesi saat 20.00 da Fox Tv’de izleyebilirsiniz.

Star Tv’de Fazilet Hanım ve kızları muhteşem bir bölümle ekranlara gelecek. Dizi 37. bölümü ile 3 mart cumartesi günü izleyicisi ile buluşacak. Dizi bu bölümle Yağız Hazan’ın birden ortadan kaybolmasıyla neye uğradığını şaşırmış halde ne olduğunu anlamaya çalışır. Bu sırada Hazan ise dehşetin ortasındadır. Yağız ise kendisini bekleyen tehlikeden habersiz Hazan’ı aramaya başlamıştır. Fazilet Hanım ve Kızları saat 20:00 da Star Tv’de.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Gülizar ise 7. bölüm ile heyecanlı bir bölümle ekranlara gelecek. Dizinin 7. bölümünde Gülizar’ın çiftliği terk etmesi Murat’ın duygularını tetiklemiştir. Gülizar’ı sonsuza kadar kaybetmek istemeyen Murat, Gülizar’a duygularını açar. Murat’ın ilanı aşkı karşısında Gülizar’ın tavrı ne olacaktır? Kısaca günün önemli dizilerinden bahsetttikten sonra şimdi isterseniz tüm kanalların yayın akışlarına aşağıdaki galerilerden ulaşabilirsiniz.

3 Mart 2018 Cumartesi Yayın Akışı-Genel Bakış

3 Mart 2018 Cumartesi Yayın Akışı-Tüm Kanalların Yayın Akışları