19 Mayıs 2018 Cumartesi Yayın Akışı-Dizi ve Programlar Kanal Listesi


Güncelleme: 19 Mayıs 2018 : 12:51
0

Hafta sonu ramazan ayında iftar sonrası hangi programlar var diye mi düşünüyorsunuz? O halde bu yazımız tam size göre. 19 Mayıs 2018 cumartesi günü tüm kanalların yayın akışlarını bu yazımızda sizlere sunuyoruz. 19 Mayıs 2018 Cumartesi Yayın Akışı-Dizi ve Programlar Kanal Listesi

19 Mayıs cumartesi günü ekranlara 5 dizi geliyor. Bu diziler kısaca şu şekilde; Fox’ta Adı Zehra, Star’da Fazilet Hanım ve Kızları, Kanal d ekranlarında final bölümü ile İnsanlık Suçu, Trt1Ede Kalk Gidelim ve Show TV’de Yeni Gelin. En çok izlenen ulusal kanalarda bu diziler boy gösterirken aynı zamanda Tv8’de Survivor sevenleri ile buluşacak. 19 Mayıs cumartesi günü ekranlara gelecek olan dizilerin özetleri merak edenler için kısaca tüm dizilerin özetlerine bir göz atalım.

Adı Zehra 13. Bölüm Özeti

Kadir Zehra’yı iyice köşeye sıkıştırmış, onunla evlenmeye zorlamaktadır. Zehra’nınsa Genco’ya hissettikleri ne kadar derin olursa olsun tek amacı vardır: Hande’ye ne olduğunu bulmak. Öte yandan Serkan Nadir’den kardeşinin intikamını almak için bir plan yapar. Serkan ve Nadir büyük bir yüzleşme yaşayacaktır.

Ancak hiç beklenmedik bir şey ortaya çıkar. Hande’nin mezarı. Şule’nin bu gerçekle yüzleşmesi sarsıcı olurken, Nadir ölümün kıyısından kurtulmak için çok tehlikeli bir hamle yapar. Hande ile ilgili elinde çok önemli bir bilgi vardır ve bunu koz olarak kullanır.

Fazilet Hanım ve Kızları 47. Bölüm Özeti

Yağız gerçekleri öğreniyor. Ece’nin yokluğunu fark eden Hazan ve Fazilet ne yapacaklarını şaşırmış halde Hazım’ın üzerine giderken, Ece’nin yokluğu Hazan’ın Fazilet’e duvar örmesine neden olur. Kudret’le yüzleşmekten köşe bucak kaçan Fazilet, kırdığı potla ne Yasemin’i ne de kendisini nasıl bir tehlikeye sürüklediğinin farkında değildir.

Hazan annesinin taktikleriyle hareket etmeye karar vererek Yağız’a hayatının şokunu yaşatan hamleyi yapar. Sinan’ın Hazan üzerinde kurduğu duygusal baskı çok ağırken, Yağız öğrendiği gerçekle herkesi karşısına alacaktır. Yağız’ın öfkesi karşısında Hazım’ın eli kolu bağlanmıştır. Hazan ve Yağız’ı da ağır bir yüzleşme bekliyordur.

İnsanlık Suçu Final(8) Bölüm Özeti

Suna’nın Gökhan’la evlendiğini öğrenen Cemal deliye döner. Amcasının evinde düzenlenen daveti basarak büyük olay çıkarır. Sami ve Cemal, ilk defa çok sert şekilde karşı karşıya gelir. Geçmişin bütün karanlık noktalarını aydınlatmaya kararlı olan Sami, Adana’ya bir yolculuk yapar ve 25 yıl önce Hülya’nın Asaf’la birlikte kaldığı evin sahiplerini bulur. Orada öğrendikleri ise Sami’nin kafasını daha da karıştıracaktır.

Suna’nın tehditle evlendiğinde inanan Cemal ise, genç kızın karşısına çıkar. Ancak Gökhan’ın sevdiği adama zarar vermesinden korkan Suna yalan söylemeye devam eder. O esnada onları izlemekte olan Sabri, ikilinin fotoğrafını Gökhan’a gönderir. Kıskançlıktan ne yapacağını bilmeyen Gökhan, Suna’yı birlikte olmaya zorlayınca ikili arasında çıkan arbede herkesin hayatını yeniden değiştirecek bir olaya sebep olur.

Kalk Gidelim 27. Bölüm Özeti

İftarda köyü bekleyen sürpriz… Seyfettin ve Sadık’ın iş birliğinden şüphelenen Meryem, Sadık’ı kovar ve Seyfettin’den sütleri tekrar almaya karar verir. Seyfettinler bir kriz masası oluşturup bu durumdan kurtulmanın çaresini aramaya başlarlar.

Diğer yanda Muhtar ve Halil, Mustafa Ali’nin Veli’ye zeytinyağı fabrikasında el öptürdüğü görüntüleri bulurlar. Muhtar Veli’ye Duru’yu istediği için bu durumu koz olarak kullanmak için Halil’den yardım ister. Halil bunun karşılığından muhtarla bir anlaşmaya varır.

Canberk’in İstanbul’dan eski kız arkadaşı gelir ancak Nurcan’ın arkadaşı olarak tanıtırlar. Şakirler ise işin aslını bilmektedir ve Canberk’in yalanını çıkarmak için fırsat kollarlar. Evde kadınlar Ramazan için hazırlık yaparlar. Hacı Hüseyin Sadık ve Meryem’i barıştırmak için iftarı köy meydanında organize eder. İftarda bütün köyü büyük bir sürpriz beklemektedir.

Yeni Gelin 50. Bölüm Özeti

Konağın en önemli misafiri Helga… Ayşe’nin kendine gelin diye konağa getirdiği kadın, bambaşka biri çıkmıştır. Ve artık Helga, konağın en önemli misafiridir. Bu davetsiz misafir tabii ki kaynanaları ve en çok da Gülistan’ı rahatsız etmiştir. Çünkü İskender, Helga’ya hava atmak için abisinin yokluğunu fırsata çevirmiş, ağa rolünü üstlenmiştir. Kalender dönmeden, kadınların Helga’dan kurtulması gerekmektedir.

Kalender’in yokluğundan istifade eden sadece İskender değildir. Müsellim de yıldırım nikahıyla Elzem’le evlenmiş, sıra Türkmen’e gelmiştir. Nikah eğlencesinde kaynanalar, planlarını çoktan yapmıştır. Bir taşla bir kuş sürüsünü vuracaklar; hem Helga’dan kurtulacak, hem de Gökhan’ı başgöz edeceklerdir. Planlarının tıkır tıkır işlediğini zannettiklerinde ise, hiç hesaba katmadıkları bir facianın eşiğine gelirler. Kaynanaların planı ters tepmiş, kabak Gülistan’ın başına patlamıştır.

Korkut, Kalender’in yokluğunda iktidarı eline alır. Şirin, Baran’la evlenecektir. Şirin babası olmadan evlenmeye yanaşmasa da son anda aldığı bir telefonla kararını değiştirir. Kalender sonunda yerini belli etmiş, ne olursa olsun Şirin’in evlenmesini istemiştir. Bu, onun belki de son isteğidir. Şirin evlenmeye ikna olur. Baran’la nikah masasına oturduğunda, nikah memurunun o meşhum sorusuna “doğru” cevap vermenin hiç de kolay olmadığını anlayacaktır.

[kirmizitext]19 Mayıs 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları-İnsanlık Suçu Final Bölümü Zirvede mi? için tıklayınız[/kirmizitext]

19 Mayıs 2018 Cumartesi Yayın Akışı-Tüm Kanalların Listesi