26 Mayıs 2018 Cumartesi Yayın Akışı-Hangi Diziler Var


Güncelleme: 26 Mayıs 2018 : 01:43
0

26 mayıs cumartesi evde tv karşısında vakir geçirmek isteyenler için bu yazımız sizlere göre. 26 mayıs 2018 cumartesi günü ekranlara hangi dizi ve propgramlar gelecek? Kanal kanal yayın akışı, dizi listesi, programların tam listesi.

26 Mayıs cumartesi günü ekranlara gelecek diziler; Adı Zehra, Fazilet Hanım ve Kızları, Kalk Gidelim, Yeni Gelin. Dizilerden Kalk Gidelim bu hafta ekranlara gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü haftaya, 2 Haziran cumartesi günü trt1 ekranlarında olacak. Peki kanallarda başka hangi dizi ve programlar var? İşte 26 mayıs cumartesi tüm kanalların yayın akışı.

Star Tv’de akşam kuşağında Fazilet Hanım ve Kızları ekranlara gelecek. Gece ise Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi programı evlerimize konuk olacak. Show Tv ekranlarında, Yeni Gelin yeni bölümü ile ekranlara gelirken diziden sonra Taksi 3 sinema filmi oynayacak. Akabinde ise Mustafa Karakaş ile Sahur Vakti gece yayınında tv ekranında olacak. Atv, Kanal D, Tv8 ve diğer kanallarda ki tüm dizi ve programların listesini aşağıdaki galerinde takip edebilirsiniz.

26 Mayıs 2018 Cumartesi Tüm kanalların Yayın Akışı