29 Mart 2018 Reyting Sonuçları-Avlu Zirvede Mi?


Güncelleme: 30 Mart 2018 : 10:17
0

29 mart 2018 reyting sonuçları ne oldu? Perşembe akşamları ekrana gelen diziler arasına bir yenisi daha eklendi! Uzun bir tanıtım aşamasının ardından 29 mart perşembe ekran serüvenine başlayan Avlu dizisi reyting sıralamasında nasıl bir yer aldı? Rekabetin iyice kızıştığı 29 mart perşembe zirvenin sahibi kim oldu? Bizim Hikaye-Vatanım Sensin- Survivor üçlüsünün kıran kırana mücadelesine Avlu’nun etkisi ne oldu? İşte 29 mart reyting sonuçları

Star Tv’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği Avlu dizisi aynı gün yayınlanan diğer dizilerden tamamen farklı konusuyla dikkat çekiyor. Ağır dram ve aksiyon dolu senaryosu kendine izleyici çekmeyi başardı mı? 29 mart reyting sonuçlarının açıklanmasının ardından günü zirvede bitiren program Avlu mu oldu?

Kadrosunda Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray ve Şebnem Dönmez gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi, haftalardır zirvedeki yerini kimseye kaptırmayan Bizim Hikaye dizisini ikinci plana itelemeyi başaracak mı? Avlu dizisi ilk bölümü ile üç kulvarda da birinci sırada yer alamayacaktır. Fakat  en çok izlenen ilk 100 dizisi arasında Total, AB, ve ABC1 gruplarında ilk 10 içerisinde yer alacaktır. Dizinin tekrar bölümleri hafta boyunca verilmeye devam edip izleyicinin diziyi yakalaması sağlanırsa ilerleyen bölümlerde zirvede yer alabilir.

Fox’un perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Bizim Hikaye haftalardır reyting sonuçlarında ilk sırada yer almayı başarıyor. Yayın hayatına başladığı ilk bölümden itibaren izleyiciyle arasında kuvvetli bir bağ kuran Bizim Hikaye perşembe akşamları zirveyi kimseye kaptırmıyor. Yayınlanan dizi ve programların içerisinde çift haneli reyting oranını yakalayan sayılı dizilerden biri olan Bizim Hikaye 29 mart 2018 perşembe reyting sonuçlarında zirvedeki yerini korumayı yine başardı.

2 sezondur perşembe akşamları ekrana gelen ve tarihi konusuyla dikkat çeken Vatanım Sensin kemik izleyici kitlesini kaybetmeden yoluna devam ediyor. Yeni projelerin başlamasıyla reytinglerde gerilemeye devam eden Vatanım Sensin için final sesleri gelmeye başladı. Vatanım Sensin 29 mart 2018 perşembe reyting sonuçlarında Vatanım Sensin kaçıncı sırada yer aldı? Vatanım Sensin

Tv8’in fenomen yarışma programı Survivor eğlence ve macera isteyen izleyici kitlesi için vazgeçilmez bir program olmayı başardı. Perşembe akşamları Bizim Hikaye ile zirve savaşı veren Survivor haftalardır birinciliği kıl payı kaçırıyor. 29 mart reyting sonuçlarında Survivor yine 2. sırada yerini alacaktır.

Trt ekranlarının sevilen dönem dizisi Mehmetçik Kut’ül Amare yayın hayatına yeni başlamış olsa da kısa sürede geniş bir izleyici kitlesi kazanmayı başardı. Dizi en çok izlenen ilk 10 program içerisinde 3. sırada yer alarak başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Fakat Avlu dizisinin başlamasıyla önemli derecede bir seyirci kaybı yaşaması bekleniyor. 29 mart 2018 reyting sonuçlarında Mehmetçik Kut’ül Amare’nin 1-2 puan gerilediğini söylemek mümkün.


Avlu Reyting Sonuçları Nasıl? İzlendi Mi Tuttu Mu?


Birbirinden güçlü yapımların ekrana geldiği adeta kıran kırana bir reyting savaşının verildiği 29 mart 2018 reyting sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacaktır.

29 Mart 2018 Reyting Sonuçları(Güncellenecektir)

29 Mart reyting sonuçları açıklandı. Günü yeni dizisi Avlu ilk bölüm itibari ile Totalde 3.olurken diğer ktegorilerde 4. sıraya yerleşti. Bu yeni bir dizi için gayet iyi bir sonuç. Tekrarları ile izlenme oranlarını arttıracaktır. Totalde zirve Bizim Hikaye’nin olurken Survivor hem AB’de hem de ABC1 de liderliği aldı. Reyting sonuçlarını aşağıdaki galeriden görebilirsiniz. Reytingler hakkında yorumlarınızı bekliyoruz. Sizce Avlu dizisi gelecek haftalarda Perşembe günlerinin en çok izlenen yapımı olur mu? 

29 Mart 2018 Reyting Sonuçları