29 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları, Hangi Dizi Ne Kadar İzlendi?


Güncelleme: 30 Ekim 2018 : 11:17
0

6 dizinin rekabetine şahit olduğumuz Pazartesi gününde yeni bir mücadele daha ekranlara geliyor. 29 Ekim 2018 Pazartesi reyting sonuçları hangi dizi zirvede yer alacak, Çukur’un zirve Show devam mı ediyor? 29 Ekim Pazartesi reytingleri sizler için yazımızın devamında.

Reyting sonuçlarında 29 Ekim Pazartesi günü tam 6 dizi rekabet ediyor. Kanal D’de ekranlara gelen bir umut yeter dizisi 29 Ekim Pazartesi günü ekranlarda olmayacak. Bu yüzden toplamda 5 dizi reyting rekabetinde evlerimize konuk olacaklar. Peki kısaca hangi diziler ekranlara geliyor hemen onlara bakalım.

Atv’de can kırıkları dizisi 4 bölümü ile ekranlara gelirken Show TV’de çukur 40 bölümü ile ekranlarda olacak. TRT 1’de 15.bölümü ile Ege’nin hamsisi dizisi, 57 bölümü ile Star TV’de söz dizisi ekranlarda olacak. Ve son olarak FOX TV’de 20 bölümü ile yasak elma seyircisiyle buluşacak. Hemen dizlerin geçtiğimiz haftaki reyting puanlarına bakalım.

Geçtiğimiz hafta 22 Ekim Pazartesi günü Çukur her üç kategoride de birinci oldu. AB grubunda çukuru takip eden programlar Fatih Portakal’ın Fox ana haberi, yine Çukur’un özeti, Söz ve Yasak Elma oldu. ABC1 grubunda ise yine Fatih Portakal 2. Çukur özet 4. ve yasak Elma 5.sırada yer aldı. Son olarak Total grubunda ise Çukur 1 Söz 2 Çukur özeti 3 Fatih Portakal 4 ve Yasak Elma 5. Sırada yer aldılar.

Aslında pazartesi gününün çok da rekabeti kalmadı diyebiliriz. Çukur dizisi Her üç kategoride açık ara birinciliği elinde tutuyor. Hatta en yakın rakibinin bile reyting oranlarından iki katı reyting alıyor.

29 Ekim 2018 Pazartesi Reyting sonuçları