28 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları-İşte Sürpriz Zirve?


Güncelleme: 28 Eylül 2018 : 07:41
0

28 Eylül Cuma günü en çok dizinin yayınlandığı bir gün olarak karşımıza çıkıyor. Toplamda 6 dizinin ekranlara geldi 28 Eylül 2018 Cuma günü reyting sonuçlarında hangi dizi zirvede olacak? 28 Eylül Cuma reytinglerinde hangi dizi birinci oldu?

28 Eylül Cuma günü 6 dizi evlerimize konuk oluyor. Bunlardan 4n1k dizisi 12 bölüm ile sezon finali yapacak. daha önce de bahsettiğimiz gibi sevilen gençlik dizisi artık İnternet ortamında yoluna devam edecek. Diğer bir sürpriz gelişme ise tv8’in kızım isimli dizisi oldu. Bildiğiniz gibi kızım dizisi gün değiştirdi ve cuma gününe alındı.

hemen merakla beklenen diğer yapımları bir göz atalım. Star TV’de İstanbullu Gelin Show TV’de Gülperi ATV ekranlarında Aşk ve Mavi ve son olarak Kanal D’de ise Arka Sokaklar dizileri ekranlara gelecek. Peki 28 Eylül Cuma gününe reytinglerde hangi dizi damga vuracak?

Hemen kısaca geçtiğimiz haftanın Reyting sonuçlarına bir göz atalım. Geçtiğimiz hafta yani 21 eylül cuma günü İstanbullu Gelin’in açık ara galibiyetini şahit olduk. Dizi a b kategorisinde 1. Özeti ile 2. Oldu. Total D Arka Sokaklar 1. Gülperi 2. İstanbullu gelin ise 3 oldu. Abc1 kategorisinde ise İstanbullu Gelin 1. Gülperi 2. Arka Sokaklar ise 3 oldu. Aslında cuma günü İstanbullu Gelin’in galibiyeti gözlerden kaçmasa da Gülperi’nin de arka planda zirveyi zorladığı görülüyor.

28 Eylül Cuma reytingleri çekişmeli bir mücadeleye sahne olacak. Birbirinden iddialı yapımlar en çok izlenen dizi olmak için ve reklam pastasından en büyük dilimi alabilmek için kıyasıya yarışacaklar. Bugün de İstanbullu Gelin’in zirveyi olacağını düşünüyoruz. Yine Arka Sokaklar’da Gülperi arasında bir ikincilik yarışı yaşanacak. Tabii kızım dizisinde unutmamak lazım o da zirveyi Zorlayacak bir diğer yapım. Aslında kızım dizisinden sürpriz bir çıkış gelebilir.

28 Eylül 2018 cuma reyting sonuçları

28 Eylül reytingleri açıklandığında yazımıza eklenecektir. Bildiğiniz gibi reytingler artık İnternet ortamında yayınlanmıyor. çok geç de olsa Reyting sonuçlarına ulaşabiliyoruz. en kısa zamanda sonuçlar bu yazımızı altına eklenecek tür.