MasterChef’de Kim Elendi? 27 Kasım MasterChef Türkiye’de Neler Yaşandı?


Güncelleme: 28 Kasım 2018 : 09:21
0

Tv8‘in büyük beğeni ile izlenen yemek ve yarışma programı MasterChef Türkiye‘ye kim veda etti?

MasterChef Türkiye‘de eleme günü! TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye programının 27 Kasım Salı günü yayınlanan bölümünde yarışmaya kim veda etti?

İLK ADAY MEHMET OLMUŞTU

Dün akşam yayınlanan haftanın ilk gününde Mehmet eleme adayı olmuştu. İkinci gün yarışmaları sonunda Mehmet’in karşısına hangi aday geldi ve yarışmaya kim veda etti?

MasterChef Türkiye‘de heyecan her geçen gün artarak devam ediyor. Yarışmacı sayısının azalmasıyla birlikte kıyasıya bir mücadele yaşanmaya başladı.

Dün akşam yayınlanan MasterChef Türkiye bölümünde mavi takım yarışı kazanmıştı. Eleme etabına giden kırmızı takımda Mehmet eleme adayı olmuştu.

HANGİ TAKIM KAZANDI?

Bakalım 27 Kasım Salı günü yayınlanan MasterChef Türkiye bölümünde haftanın ikinci oyununu kırmızı takım kazandı.

MasterChef Türkiye yarışmacıları son bölümde, Somer Sivrioğlu şefliğinde bir otel mutfağında Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere yemek yaptı.

HAKAN KOMİ OLDU

Kırmızı takım, Meltem kaptanlığında Mehmet ve Kerem’den oluşurken, mavi takım ise Uğur kaptanlığında Burcu, Eslem’den oluştu. Dokunulmazlık madalyası sahibi olan ve finali garantileyen Hakan ise her iki takıma da yardımcı olarak komi görevinde bulundu.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ

Öğretmenler için kokteyl menüsü hazırlanan yarışmada, bütün hünerler sergilendi.

HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye‘de 27 Kasım Salı günü yayınlanan programda haftanın ikinci takım oyununu kırmızı takım kazandı.

ELENME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Mavi takımda kim elenme adayı olarak dünün adayı Mehmet’in karşısına çıkacak?

Kırmızı takımın yarışı kazanmasının ardından mavi takım yarışmacıları arasında bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı takım yarışmacılarının çizdiği yemek resimlerini hayata geçirmeye çalışan yarışmacılar zor anlar yaşadı.

DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Eslem, Burcu ve Uğur’un yarıştığı dokunulmazlık oyununu Kerem’in çizimini hayata geçiren Uğur kazandı.

Uğur’un dokunulmazlık oyununu kazandığı MasterChef Türkiye yarışmasında geri kalan iki isim Eslem ve Burcu, Mehmet’in eleme oyunundaki rakibi oldu.

KİMLER ELEME OYUNU OYNADI?

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Eslem, Burcu ve Mehmet’in yarışmada kalmak için yarıştıkları son etap kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya’nın yaptığı mantarlı et yemeğinin aynısın yapmaya çalışan yarışmacılar bir hafta daha kalmak için canlarını dişlerine taktı.

MasterChef Türkiye’nin eleme oyununun sonunda jüri üyeleri üç tabaktan en çok Burcu’nun tabağını beğendiklerini söyleyerek onu elenmekten kurtardı.

HANGİ İSİM VEDA ETTİ?

Geriye kalan Eslem ve Mehmet arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalan jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Hazer Amani, yarışmaya Eslem’in devam etmesine karar verdi.

MasterChef Türkiye Mehmet yarışmaya veda etti. Eğlenceli kişiliği ile herkes tarafından sevilen Mehmet arkadaşlarına veda etti.

MASTERCHEF TÜRKİYE HANGİ GÜNLER?

MasterChef Türkiye yarışması her Pazartesi ve Salı TV8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu yapmakta.