27 Ekim 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları İkizler Memo-Can izlendi mi?


Güncelleme: 27 Ekim 2018 : 10:29
0

27 Ekim 2018 cumartesi günü yeni bir dizi reyting rekabetinde karşımıza çıkıyor. Kanal D ekranlarında gösterilecek olan İkizler Memo-Can dizisi ilk bölümü ile ekranlara gelecek. 27 Ekim Cumartesi günü toplamda 4 dizi reyting sonuçlarında mücadele edecek. Dizlerimiz yakından tanıyalım.

Günün en iddialı dizisi Star TV’nin Erkenci Kuş isimli dizisidir. Yeni Gelin Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak ve TRT 1’de Kalk Gidelim dizisi yine 27 Ekim Cumartesi günü ekranlara gelen diğer bir dizi olarak listede yerini aldı. Sonra Kanal D’nin yeni dizisi İkizler Memo-Can ilk bölümüyle ekranlarda olacak. İkizler Memo-Can dizisine biraz yakından tanıyalım hakkında bilgi verelim.

Dizinin senaryosunu Ahmet Yurdakul, Özlem Atasoy ve Azime Aktaş kaleme alıyor. Müziklerini Murat Evgin’in yaptığı dizinin yapımcısı Türker yönetmenliğini ise Erol özlevi nin yaptığı İkizler Memocan dizisinin oyuncu kadrosunda Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Tuğba Çınar ve Reyhan Sadıkoğlu gibi isimler yer alıyor. Dizinin Konusu ise kısaca söyle;

iki farklı hayatı yaşayan ve birbirine çok benzeyen iki çocuğun yolları bir lunaparkta kesişir. Memo annesi ninesi ve çok sevdiği dayısı çilingir Osman ile birlikte hayat sürmektedir. Ailede maddi sıkıntılar çok fazladır ama mutludurlar. Memo sokaklardan Kağıt toplar hurda toplar mendil satar ve bu şekil dairesine katkı sağlamaya çalışmaktadır.

Diğer taraftan Can ise zengin bir aileye sahiptir. Babası ve dedesi ile mutlu olan Can Yalnız bir hayat sürer. etrafında onunla ilgilenen onlarca hizmetliye rağmen Can çocukluğunu yaşayamadığı için kendisine yalnız hisseder. Ve kader onlar için bir yol çizmiştir. Memo ile Can Bir lunaparkta karşılaşıp yer değiştirirler.

konusu oldukça ilginç olan ikizler Memocan dizisinin tutup tutmayacağı konusunda şu an Herhangi bir şey söylemek zor olur. Dizinin oyuncu kadrosu, karakterlerin yeri, oyunculuk kalitesi, müzikler, kurgu… Bunların hepsi bir dizinin tutmasında önemli etkenler. Bakalım 27 Ekim Cumartesi günü Erkenci Kuş’un Zirve tacı elinden alınacak mı

27 Ekim 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları