25 Şubat 2018 Pazar Reyting Sonuçları Jet Sosyete-Survivor-Savaşçı


Güncelleme: 26 Şubat 2018 : 10:36
0

25 Şubat 2018 pazar reyting sonuçları ve analizlerini sizler için paylaşıyoruz. Yine birbirinden iddialı 5 dizi ve 1 yarışma programının ekrana geldiği 25 şubat pazar hangi kanal izlendi? Reyting savaşının hız kesmeden devam ettiği projeler arasına Star Tv’nin iddialı dizisi Jet Sosyete’de eklendi. Trt’de Aslan Ailem, Atv’de Cennet’in Gözyaşları, Kanal D’de Çocuklar Duymasın, Fox Tv’de Savaşçı ve Tv8’de Survivor arasında yaşanan çekişmede birinciliği hangi kanal göğüsledi? İşte 25 şubat 2018 pazar reyting sonuçları…

Pazar reyting analizlerinde her hafta dengeler değişebiliyor. Özellikle Star Tv’nin yeni gözdesi Jet Sosyete pazar reyting sonuçlarını büyük ölçüde etkiledi. Dizi haftayı zirvede kapatması Jet Sosyete birinciliğe jet giriş yaptı yorumlarını beraberinde getirdi. Eğlenceli konusu ve renkli oyuncularıyla AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen proje oldu. AB izleyici kitlesinde 10.31 izleyici kitlesi 22,26 izlenme payı ve 20+ABC1’de 9.06 izlenme oranı ile 18.85 izlenme payıyla ilk 100’de birinci olmayı başardı. Gülse Birsel’in kaleminden çıkan bir dizinin bu başarıyı elde etmesi beklenen bir durumdu. Bizler sonuca şaşırmadık. Bakalım Jet Sosyete 25 Şubat 2018 pazar reyting sonuçlarında nasıl kendine nasıl bir yer bulacak?

25 Şubat pazar akşamı sıcak ve içten konusuyla tam bir aile dizisi olan Aslan Ailem kemik izleyici kitlesiyle yoluna aynı başarıyla devam edecektir. Aslan Ailem dizisinin son bölümünde Pelin’le Umut’un evli olduklarını öğrenen Suzan zar zor durumu kabullenmiş ve usulüne uygun bir düğün yapılmasını istemiştir. Aslan Ailem konağında tatlı telaşların yaşandığı bir bölüm izleyeceğiz. Aslan Ailem 25 Şubat pazar reyting sonuçlarını nasıl etkileyecek?

Dram ve gözyaşının hakim olduğu Atv’nin sevilen dizisi Cennet’in Gözyaşları geçtiğimiz hafta 5,7 bir izlenme oranıyla ilk 10’un içinde yer almayı başardı. Fakat dizinin reytingleri ilk haftaları baz alarak belirgin bir şekilde düşüşe geçti. 2. sırada başladığı reyting sıralamasında 7. sıralara kadar geriledi. Bu hafta heyecanın dizide heyecanın dozu oldukça yüksekti. Melisa Cennet’le kardeş olduklarını öğrenir ve hayatının şokunu yaşar. Bundan sonra Melisa herkes için daha da tehlikeli olacaktır. Dizideki aksiyonun heyecanın artması 25 Şubat 2018 pazar reyting sonuçlarını nasıl değiştirecek?

Gelelim ekranlarda fırtınalar estiren Survior’ın 25 şubat 2018 pazar reyting sonuçlarına. Survivor da her pazar olduğu gibi bu pazarda dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Ödül oyunlarına oranla daha yüksek bir izleyici kitlesine ulaşan dokunulmazlık oyunları pazar günleri dengeleri değiştirmeyi başarıyor. Survivor 2018 ve Jet Sosyete arasında birincilik savaşı bu haftada devam edecek. Jet Sosyete zirveyi Survivor’a kaptıracak mı? Yoksa başarısını koruyabilecek mi? Biz Jet Sosyete’nin pazar akşamları zirveyi kimseye kaptıracağını düşünmüyoruz.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bir ekran klasiği haline gelen ailemizin dizisi Çocuklar duymasın son haftalarda hızlı yükselişiyle dikkat çekiyor. Özellikle diziye yeni katılan Havuç karakteri dizide heyecanı daha artıracak. İçimizi ısıtan hikayesiyle keyifle izlediğimiz Çocuklar Duymasın son reyting sıralamasında 5.6 lık bir izlenme oranıyla ortalama bir başarı sağladı. Çocuklar Duymasın 25 şubat 2018 pazartesi reyting sonuçlarını çokta etkilemeyecek.

Fox Tv’nin askeri, politik ve aksiyon içerikli konusuyla pazar akşamları rakiplerinden kendini ayıran başarılı dizisi Savaşçı 25 Şubat 2018 reyting sıralamasında nasıl bir sonuç elde etti? Yeni oyuncuları ve artan heyecanıyla izleyicinin ilgisini diri tutmayı başaran Savaşçı’nın en büyük avantajı aynı gün yayınlanan dizilerde konusu bakımından bambaşka bir kulvarda olması.

Genel bir analizle 25 Şubat 2018 reyting sonuçlarını değerlendirelim. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle zirvenin sahibi olmayı başaran Jet Sosyete yerini koruyacak. Ardından geniş izleyici kitlesiyle Survivor 2. sırada yerini alacak. Onu Savaşçı, Cennet’in Gözyaşları ve Aslan Ailem takip edecek. Fakat Jet Sosyete’nin gelişi pazar akşamı dizilerini olumsuz etkileyecek. Yakında sürpriz bir diziden erken final haberi alabiliriz.

Sizlerde 25 şubat 2018 pazartesi reyting sonuçları hakkında görüş ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

25 ŞUBAT 2018 Pazar TOTAL

25 ŞUBAT 2018 Pazar AB

25 ŞUBAT 2018 Pazar ABC1