24 Şubat 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları; Adı Zehra İzlendi mi?


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 16:24
0

24 Şubat 2018 Cumartesi reyting sonuçları için ekranlara gelecek 6 dizi kıyasıya yarıştılar. bunlardan 1 tanesi ise yeni bir dizi. Fox Tv ekranlarında gösterilen Adı Zehra dizisi ilk bölümü ile dizi severlerle buluştu. Tabi bir yanda Survivor gibi kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip yarışma diğer yanda Yeni Gelin ve Fazilet Hanım ve Kızları gibi reytinglerde zirveyi zorlayan yapımlar varken Adı Zehra dizisinin nasıl bir performans göstereceği merak konusuydu. 24 Şubat 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları açıklandı mı, çiçeği burnunda Adı Zehra’nın reytingleri nasıl, işte detaylar…

Öncelikle günün en iddialı yapımı Survivor bu akşam özel bir oyun ve ödülle ekranlara geldi. Romanya ile maç yapma şansını yakalayan takıma ayrıca özel bir de ödül verilecek. Diğer yandan Gülizar reytinglerde tutunma çabası içerisinde. Geçtiğimiz 3 haftada sırası ile 13, 21 ve 19. sıralarda yer aldı. Dizi için yakın zamanda final kararı alacaktır diyebiliriz.

Star Tv’nin izlenen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 36. bölümü ile ekranlara geldi. Yasemin yenilgiyi hazmedemez ve konakta işler iyice karışmıştır. Kerime Hazan için farklı planlar yapmaktadır. Hazan’ı zayıf noktasından yakalayan Kerime onu tuzağın içine çekmektedir. Yağız ise Hazan’ı kurtarmak için işin içine dahil olmuştur.

Günün en iddialı dizisi Yeni Gelin’de Kalender kızı Şirin’i eve hapsetmiş ve diğer tüm ev ahalsiini evden kovmuştur. Arkalarından iş çeviren kimseye acımaz Kalender. Kızıyla beraber evde tek başlarına vakit geçirmektir dileği. ancak diğer ev ahalisi ise rahat durmaz ve kendilerini affetirmek için tek tek konağa gelirler. Möhteber ise Asiye ve Ayşe’den alacağı intikam için plan yapmaktadır.

24 Şubat 2018 reyting sonuçlarına etki edebilecek bir diğer yapımı Tolgshow Fox Tv ekranlarında 23:30 civarında ekranlarda oluyor ancak ABC1 kategorisinde 3. sırada yer bulmayı başaran bir yapım. Oldukça seven bir kitlesi var.

[mavitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI için TIKLAYINIZ[/mavitext]

24 Şubat 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları

Total Reyting Sonuçları

AB

ABC1